A legnagyobb sztárok is ott lesznek Bobbi Kristina temetésén

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
halál temetés Bobbi Kristina Brown Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat reggel búcsúztatják Bobbi Kristina Brownt Atlantában, holttestét pedig New Jersey-be szállítják, hogy ott temessék el, mint édesanyját, Whitney Houstont. 

Bobbi Kristina holtteste jelenleg a temetkezési cégnél van, épp felkészítik a szombati temetésre. Atlantában, a St. James United metodista templomban tartják meg a fiatalon elhunyt lány gyászmiséjét.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A szomorú eseményre egy hosszú listányi hírességet hívtak meg, de egyelőre titokban tartják, kiket. A temetést Bobbi Kristina nagynénje, Pat Houston szervezi, aki a meghívottaktól 24 órán belüli választ kért. Whitney Houston gyászmiséjét ugyanebben a templomban tartották, mielőtt eltemették.

Már hivatalos: nem Madeleine holttestét találták meg Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-madeleine-mccann-holtestet-talaltak-meg-ausztraliaban.htmlNem a több mint nyolc éve eltűnt skót kislányé, Madeleine McCanné az Ausztráliában talált holttest az ausztrál rendőrség közlése szerint - írja az MTI.NewsOrigoVilágrekorder lett az óriáspandahttp://www.life.hu/news/20150729-37-eves-lett-a-vilagrekorder-oriaspanda.html37 éves lett a világ legidősebb, fogságban élő óriáspandája, Csia Csia, aki emberi mértékkel mérve már a százévesek klubjába tartozik. Ezzel a korral Guinness-rekorder lett a panda, akit rajongói köszöntöttek születésnapján.News--Gyászol a zenevilág! Elhunyt a világhírű művészhttp://www.life.hu/news/20150728-elhunyt-ivan-moravec-vilaghiru-cseh-zongorista.htmlNyolcvannégy éves korában hétfőn Prágában meghalt Ivan Moravec világhírű cseh zongorista - közölte a prágai művészeti akadémia, amelynek Moravec tanára volt.NewsBobbi Kristina Brown párja az internetről értesült a lány halálárólhttp://www.life.hu/news/20150728-bobbi-kristina-brown-parja-nick-gordon-az-internetrol-tudta-meg-a-lany-halalat.htmlBobbi Kristina Brown halála azonnal bejárta az internetet. Onnan értesült róla barátja, Nick Gordon is.News--A vonaton ragadt egy kislány egyedül - A MÁV őt hibáztatjahttp://www.life.hu/news/20150728-a-mav-a-vonaton-ragadt-kislanyt-hibaztatja.htmlVonaton ragadt egy hétéves kislány. A MÁV őt és családját okolja. NewsThinkstockMarad a hűvös idő: Kivett pár nap szabadságot a kánikulahttp://www.life.hu/news/20150727-idojaras-elorejelzes-kivesz-par-nap-szabadsagot-a-kanikula.htmlKedden már kevesebb lesz az eső, de annál szelesebb lesz az idő. Strandidő inkább pénteken és szombaton lesz, vasárnapra újra esőt jelez a meteorológia - tájékoztat az MTI.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.