Elkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.

A Forma–1-es pilóta a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő kampány arcaként látogatott el egy fővárosi étterembe, ahol Baronits Gábor volt a házigazda. Miután minden az autóversenyzésről, a Forma–1-ről szólt a Jóban Rosszban egykori színésze nem tudta magában tartani titkát, és a színpadon bevallotta, hogy ő is autóversenyzőnek áll!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mivel még a Jóban, Rosszban sorozat alatt megnyertem egy elég nívós gokartversenyt, felkértek, hogy versenyezzek a Suzuki Kupában. Nekem nagyon tetszett az ötlet, de hiába láttak volna szívesen egy verseny erejéig, a sorozat producere megtiltotta, hogy egy ilyen veszélyes sportba beszálljak, amikor szinte naponta tűntem fel a tévéképernyőn. Most, hogy már nem játszom a sorozatban, ismét kaptam egy szuper lehetőséget. Látva, hogy jövőre a versenynaptár könnyen beilleszthető az életembe, úgy döntöttem, belevágok, és elindulok. Ebben a csapatban olyan versenyzők kezdték el a pályafutásukat, mint Michelisz Norbert, Európa-kupa- és többszörös világbajnoki futamgyőztes magyar autóversenyző, Kiss Norbi  Európa-bajnok kamionversenyző. Ez egy beugró verseny, ahonnan komoly lehetőség  nyílik egyre feljebb jutni. Gyerekkorom óta vonz az autóversenyzés, már 8 éves koromban autót vezettem. Mindig bennem volt, ha egyszer lehetőséget kapok rá, akkor biztosan versenyezni fogok” – mondta Baronits, aki még nem próbálta ki az autót, amivel ringbe száll.

„Egy 160 lóerős Suzuki Swiftbe fogok beleülni, ami ki van könnyítve, át van építve, a maximumsebesség 200-210 km/óra lehet. Nem városi pályán, hanem versenypályán fogunk száguldani, az nem olyan veszélyes.  Azt szokták mondani, hogy az a veszélyes, amíg eljutsz a pályáig, és onnan haza. Most kezdődik csak a projekt, de szponzorokból szerencsére már most nincs hiány, az autót be kell borítani.”