Borbás Marcsi nevében csalnak ki pénzt idős emberektől

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
visszaélés Borbás Marcsi csalás idősek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi a Facebookon kért segítséget rajongóitól, ugyanis valaki csúnyán visszaélt a nevével. 

"Megint kaptunk leveleket, melyekben jeleztétek, hogy most éppen Pécs környékén járnak azok a csalók, akik a nevemmel és a Gasztroangyal ismertségével visszaélve pénzt csalnak ki idős emberektől" - kezdi a tévés személyiség panaszát. Nagyon trükkös módszerrel igyekeztek csalók idős emberekből pénzt kicsalni, úgy, hogy Borbás Marcsi nevét használták fel hozzá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Azt állítják, hogy ajándékot hoztak tőlem, majd kb. 40.000 Ft-os összeget kérnek néhány konyhai eszközért, melyet átadnak. Kérlek benneteket, hogy nagyon vigyázzatok és figyelmeztessétek a környezetetekben élőket, hogy ne higgyenek a csalóknak. Ha valaki közületek látta őket vagy találkozott velük, ossza meg velünk, mire emlékszik, hogy ne tudjanak többé ártani senkinek! A megosztásokat és a segítségeteket előre is nagyon köszönöm!" - írta Facebookján Borbás Marcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.