Egy kukában találtak rá az eltűnt kislány holttestére

gyilkosság halál kuka halott kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap reggel a ház körül rollerezett a nyolcéves kislány, majd eltűnt minden nyom nélkül. Hétfőn este akadtak rá a holttestére.

Egy kukában találták meg az amerikai kislányt, aki vasárnap tűnt el. Madyson a házuk körül rollerezett. A rendőrség nyomozása szerint a kislányt 15 éves szomszédja rabolta el. Elrángatta saját házukba, ott megkötözte, megerőszakolta, majd halálra szurkálta.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Édesanyja nem értette, hová tűnhetett a kislány. Mikor a helyi tévécsatornának nyilatkozott, még nem is sejtette, hogy a kis Madyson már nem él. Rengeteg rendőri egység kereste, a szálak a szomszéd 15 éves fiúhoz vezettek, aki először el akart menekülni, majd beismerte tettét.

A kislány kedvelte a fiút, önként ment be vele a lakásba. Miután a fiú megölte, a garázsukban lévő kukába dobta holttestét, ott találta meg a rendőrség. Bár a 15 éves fiú fiatalkorú, felnőttnek járó ítéletet kap. Emberrablással, nemi erőszakkal és gyilkossággal vádolják, jelenleg a megyei javítóintézetben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.