Komoly WC papír dilemmája akadt Szigeti Ferencnek

probléma Karthago WC papír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje aggódva figyeli a WC papír gyártók nemzetközi méretű konkurenciaharcát Szigeti Ferenc. Úgy látja, hogy közösen kitűzött cél az egyre vékonyabb papírok előállítása, amelyek nem tökletesen látják el a funkciójukat.

"Mostanra sikerült ugyanis elérni, hogy a repülőterek, a plázák, a szupermarketek, éttermek vécéiben, olyan mikrovékonyságú papír került a tartókba, amely már kihúzáskor is pánikszerű sokkot okoz."

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Először is alig lehet kibányászni a tartókból.Nem bírja el még azt az apró erőhatást sem, amikor megpróbálom sziszifuszi küzdelemmel kicibálni a tartóból, ugyanis azonnal elszakad, rendszerint pont ott, ahol húzom. Ezután, ha a speciális kétkezes, benyúlós figurával mégis sikerül letekerni úgy harminc cm-t, az már orbitális eredmény, különös tekintettel a még letolt nadrág okozta alsó akadályokra. Ha ezután kellő óvatossággal és aprólékos gondossággal összehajtogatom a szeletkéket, még mindig leselkedik a veszély, hogy a lényegi használat során, a mikron vékonyságú, bár immár többrétegű anyag mégis átszakad, és a középső ujj bizony váratlanul bebólint a végfelhasználói barlangba" - lamentált a kérdésen közösségi oldalán a közkedvelt zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.