kancsal videó bandzsa macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. 

Ozzy, a kilencéves skóciai cica úgy néz ki, mint aki folyamatosan hipnózis alatt áll. Bármennyire is szeretne egy irányba nézni, teljesesen bandzsa, és éppen ettől borzasztóan cuki.

Kölyökkorában kiesett az ablakból, és nem talpra érkezett, ahogy a macskák szoktak, szeme ekkor sérült meg, és így maradt kancsal.

Kutyával vonatoznál? Van egy rossz hírünkhttp://www.life.hu/news/20150730-juliustol-nem-lehet-kutyaval-utazni-a-helyjegyes-vonatokon.htmlJúliustól kizárólag emberek szállhatnak fel a helyjegy köteles vonatokra. NewsThinkstockEgész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező sráchttp://www.life.hu/news/20150730-majdnem-egesz-amerikat-meghivta-egy-pizzara-egy-reszeg-brit-srac-redditen.htmlDaniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.NewsThinkstockEgy kukában találtak rá az eltűnt kislány holttestérehttp://www.life.hu/news/20150730-egy-kukaban-talaltak-ra-az-eltunt-kislany-holttestere.htmlVasárnap reggel a ház körül rollerezett a nyolcéves kislány, majd eltűnt minden nyom nélkül. Hétfőn este akadtak rá a holttestére.NewsThinkstockHarminc órát töltött egy jégtáblán a lezuhant kalandorhttp://www.life.hu/news/20150730-jegtablan-toltott-harminc-orat-a-lezuhant-kalandor.htmlKényszerleszállást hajtott végre és 30 órát töltött egy jégtáblán az Atlanti-óceán északi részén egy orosz pilóta, aki helikopterével meg akarta kerülni a Földet.News--A legnagyobb sztárok is ott lesznek Bobbi Kristina temetésénhttp://www.life.hu/news/20150729-bobbi-kristina-brown-temetesen-a-legnagyobb-sztarok-ott-lesznek.htmlSzombat reggel búcsúztatják Bobbi Kristina Brownt Atlantában, holttestét pedig New Jersey-be szállítják, hogy ott temessék el, mint édesanyját, Whitney Houstont. News--Nem kér védelmet felesége halála után Tóásó Elődhttp://www.life.hu/news/20150729-nem-ker-vedelmet-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-halala-utan-toaso-elod.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. Férje nem kér védelmet, annak ellénére sem, hogy sokan úgy vélik, megölték az asszonyt.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.