Rácsapta a telefont a diszpécser a haldokló barátjának segítséget kérő tinire

diszpécser lelövés tinédzser telefon haldoklás segélyhívás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került az a telefonbeszélgetés, amelyben a 911 diszpécsere egyszerűen megszakítja a vonalat a 17 éves lánnyal, aki lelőtt barátjának kért segítséget. A fiú belehalt sérüléseibe.
Forrás: Thinkstock

A lány ekkorra már kétségbeesetten kérleli, a férfi azonban lecsapja a telefont. Chavez-Silver még a mentők kiérkezése előtt belehalt súlyos sérüléseibe. A Mirror információi szerint Matthew Sanchez 10 éven át dolgozott tűzoltóként, amikor áthelyezték a segélyhívásokat kezelő részleghez. Az eset után azonnali hatállyal áthelyezték az adminisztrációs osztályra.

A hangfelvétel részletét alább hallgathatod meg:

Félreérthette segítőjét a szerencsétlenül járt brit bungee jumpingozóhttp://www.life.hu/news/20150731-halalos-bungee-jumping-spanyolorszagban-felreertes-okozta-a-brit-turista-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a múlt héten egy brit turista vesztette életét bungee jumping közben Dél-Spanyolországban. Mára kiderült, mi okozta a tragédiát és ki hibázott.News--Halálra ítélhetik a dögös szépségkirálynőthttp://www.life.hu/news/20150731-halalra-itelhetik-a-dogos-szepsegkiralynot-akik-drogcsempeszet-vadjaval-tartoztattak-le.htmlA kolumbiai származású Juliana Lopezt egy kínai repülőtéren kapták el kábítószercsempészet miatt. Halálbüntetést is kaphat.News--Egész Amerikát jóllakatta pizzával a részegen redditező sráchttp://www.life.hu/news/20150730-majdnem-egesz-amerikat-meghivta-egy-pizzara-egy-reszeg-brit-srac-redditen.htmlDaniel Sobey-Harker egy csapásra az internet új sztárja lett nem mindennapi tettével. A 27 éves brit srácnak ugyanis egyik este néhány sör elfogyasztása után az az őrült ötlete támadt, hogy puszta jó szándékból meghív valakit egy pizzára Amerikában.NewsThinkstockIgazán kellemes hétvége elé nézünk: Eleget fáztunk, visszatér a meleghttp://www.life.hu/news/20150731-idojaras-forro-hetvege-ele-nezunk-eleget-faztunk-visszater-a-hoseg.htmlA hétvégén, augusztus első napjaiban erősödik a nappali felmelegedés, néhol akár 30 Celsius-foknál is melegebb lehet, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.News--Borzalmasan másnapos lehet a sört lopó, lerészegedett borzhttp://www.life.hu/news/20150730-sort-lopott-es-berugott-a-borz.htmlJól kiütötte magát Wandzia, a borz, aki most egy menhelyen küzd a másnapossággal.NewsThinkstockÍme, Ozzy, a kancsal cicahttp://www.life.hu/news/20150730-ozzy-a-macska-kancsal.htmlNem is tudtuk, hogy a macskák között is előfrdulnak kancsalok, amíg nem láttuk meg az alábbi videót. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.