Borzalom! Táskájában rejtegette halott gyermekét egy nő

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság rejtegetés rendőrség halott lopás táska gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Tiona Rodriguez egy elegáns ruhaboltban vetemedett lopásra, ám amikor rajtakapták, az értékes holmiknál sokkal borzalmasabb dolgot találtak a rendőrök a táskájában.

A lány egy Victoria's Secret boltban próbált ellopni egy elegáns nadrágot. A szarkát szinte azonnal lefülelték a biztonsági őrök, a táskájában pedig egy halott csecsemőt találtak. Kiderült, hogy a lány el akarta ásni halott gyermekét, mert nem szerette volna, ha szülei tudomást szereznek róla, hogy teherbe esett.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„Elásom egy lyukba valahol ezt a kis gondot, aztán mehetünk enni" - írta barátjának a 19 éves Tiona, ami bizonyítékul szolgált tettére.

A történtek után a rendőrök azt is kinyomozták, hogy a lány már kétszer is terhes volt és valószínűleg csecsemői ugyanarra a sorsra jutottak, mint a táskában rejtegetett testvérük. Tiona ezek után életfogytiglanig tartó szabadságvesztésre számíthat – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.