Ezt az égést! Adásban csúszott le a TV2 sztárjának a nadrágja

Jóban Rosszban TV2 baki nadrág Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban sorozat munkatársai egy frenetikus évzáró partival kezdték meg az egy hónapos szabadságukat. Ebből az alkalomból különleges bakiparádéval lepték meg a nézőket.

Itt az alkalom, hogy megnézd, hogyan tarolta le a polcot Szilárd, hogy csusszant le Nándi nadrágja jelenet közben, és Liptai Claudia milyen vicces arcot vág, amikor bakizik.

Le a kalappal: Hargitai Bea nagyon szigorú és következetes édesanya letthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-le-a-kalappal-hargitai-bea-nagyon-szigoru-es-kovetkezetes-edesanya-lett.htmlAz egykori modell, Hargitai Bea édesanyaként is olyan sikeresnek mondhatja magát, mint pályája csúcspontján. Gyereknevelésből nálunk csillagos ötöst kapott!TV + SztárokOrigoÚjabb őrület! Baronits Gábor autóversenyzőnek állhttp://www.life.hu/sztarok/20150729-ujabb-orulet-baronits-gabor-autoversenyzonek-all.htmlElkapta a hév Baronits Gábor színészt, és amikor a Forma-1-es pilótával, Jenson Buttonnal közös színpadra lépett, meglepő bejelentést tett.TV + Sztárok--Két Kis Grófo egy képen - Mirigyek közé keveredett a bulibáróhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-kis-grofo-es-az-irigy-honalmirigy-kozos-kepet-keszitett.htmlValami készülődik Mirigyék háza táján. Talán közös nótát hallhatunk hamarosan? TV + Sztárok--A konyha ördöge - Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységgel.TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150802-bodi-sylvi-modell-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-egy-kis-adrenalinfroccs-remenyeben.htmlA modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVölgyi Zsuzsi kutyákkal lépett az oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20150802-volgyi-zsuzsinak-a-romantic-egyuttes-egykori-enekesnojenek-kutyai-voltak-a-koszoruslanyok-az.htmlKimondta a boldogító igen az énekesnő, ám egy kis csavart belecsempészett a ceremóniába és ezzel megszegte a protokollt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.