Óriásit kaszált az Ice Bucket Challenge

Forrás: Facebook/IceBucketChallenge -
kihívás Ice Bucket Challenge jeges vödör jótékonykodás IceBucketChallenge internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye emlékeztek még a sztárok által is oly kedvelt jeges vizes kihívásra? Most kiderült, mennyit hozott a konyhára a tavalyi őrület, amelyet csupa-csupa jó célra használtak fel.

Immár egy éve, hogy az egész világon végigsöpört az Ice Bucket Challenge elnevezésű jeges vizes kihívás.

Forrás: Facebook/IceBucketChallenge

Akkor - a Mirror becslései szerint - körülbelül 17 millió ember, köztük számtalan híresség ragadott vizes vödröt, hogy a fejére öntse annak tartalmát, és felhívja a figyelmet az ALS betegségre. A számok magukért beszélnek: a BBC jelentései szerint világszerte 440 millió ember nézte meg a közösségi médiákat elárasztó videókat.

A brit MND (Motor Neurone Disease Association) szövetségnek megközelítőleg 7 millió angol font, vagyis körülbelül 3 milliárd forintnak megfelelő összeg folyt be a kihívásból - úgy, hogy egy évvel ezelőtt átlagosan 200 ezer font érkezett az alapítvány számlájára.

Az amerikai Amyotrophic Lateral Sclerosis Associationhöz tavaly csekély két hónap alatt több mint 200 millió dollárnyi felajánlás érkezett, amelyet a betegség kutatására, illetve az ellátó- és gondozó központok üzemeltetésére költötték. Mindezt úgy Nem semmi!

Fitt anyukás reklám borította ki az internet népéthttp://www.life.hu/csalad/20150729-fitt-anyukas-reklam-boritotta-ki-az-internet-nepet.htmlEgy gyönyörű testű anyuka babakocsival fut egy reklámban, ami nagy visszhangot kapott.Család--Berki Krisztián új kihívás elé néz?http://www.life.hu/sztarok/20150629-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-uj-kihivas-ele-nez-es-kiprobalta-magat-fogathajtokent.htmlA műsorvezető kipróbálta magát fogathajtóként, a versenyen pedig olyan társra is lelt, aki határozottan meghúzta a gyeplőjét.TV + Sztárok--Az alsónadrágos Calvin Harris felrobbantja az internetethttp://www.life.hu/trend/20150728-calvin-harris-dj-ujra-alsonadragra-levetkozott-az-armaninak.htmlA híres dj újra igent mondott az Armani felkérésére, így a legújabb kampányukban is őt láthatjuk egy szál alsónadrágban pózolni – ahogy annak idején David Beckhamet.Trend--Újabb testet megszégyenítő kihívás terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150619-a-kulcscsont-kihivas-ujabb-testet-megszegyenito-orulet-az-interneten.htmlA CollarboneChallenge, vagyis a kulcscsont-kihívás a kínai fiatalok között ütötte fel először a fejét.NewsOrigoKylie Jenner melleitől felrobbant az internethttp://www.life.hu/intim/20150720-kylie-jenner-dekoltazsat-alig-takarja-valami.htmlA celebnő, aki legutóbb kék színű hajával lepte meg a közönséget, most alig takaró fürdőruhájával, vagyis inkább dekoltázsával sokkolt. IntimOrigo100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület http://www.life.hu/news/20150523-100-nap-felelem-nelkul-megerkezett-a-legujabb-kihivas-orulet.htmlEgy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.