Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint az Összezárva Friderikusszal című műsor folytatásáról tárgyalnak. 

A Blikk úgy tudja, egyelőre nem tudott megegyezni egymással az Összezárva Friderikusszal műsor honoráriumáról Hajdú Péter és Friderikusz Sándor. A lap információi szerint Fridi 30 millió forintot kér a műsor folytatásáért, de Hajdú húszmilliót ajánlott neki.

Friderikusz Sándor Forrás: TV2

"A műsor folytatásáról még valóban nem írtuk alá a szerződést Friderikusz Sándorral. Akit egyébként messze a legjobb tévésnek tartok Magyarországon, így bármekkora összeget kérhetne, de erről természetesen nem adok ki információt" – fogalmazott a napilapnak Hajdú.

"Hogy húszmillió? Meg harmincmillió? Lehetne 200 millió is… " - reagált Friderikusz.

A TV2 egyelőre nem nyilatkozott az őszi műsortervükkel kapcsolatban.

Le a kalappal: Hargitai Bea nagyon szigorú és következetes édesanya letthttp://www.life.hu/sztarok/20150731-le-a-kalappal-hargitai-bea-nagyon-szigoru-es-kovetkezetes-edesanya-lett.htmlAz egykori modell, Hargitai Bea édesanyaként is olyan sikeresnek mondhatja magát, mint pályája csúcspontján.Gyereknevelésből nálunk csillagos ötöst kapott!TV + SztárokOrigoE-mailben mondott fel Xantus Barbara http://www.life.hu/sztarok/20150803-e-mailben-mondott-fel-xantus-barbara-a-banfalvy-agnes-es-ferje-horvath-csaba-altal-vezetett.htmlVáratlanul, e-mailben mondott fel a Bánfalvy Ágnes és férje, Horváth Csaba által vezetett stúdiószínházban Xantus Barbara. TV + Sztárok--Kit érdekel a stílus? Paradicsomban fetreng Blake Livelyhttp://www.life.hu/sztarok/20150802-kit-erdekel-a-stilus-paradicsomban-fetreng-blake-lively.htmlKedvec stíluskirálynőnk ezúttal nem azért került a középpontba, mert ismét valami eszméletlenül gyönyörű ruhát választott. Épp ellenkezőleg...TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi ősszel visszatér?http://www.life.hu/sztarok/20150802-szabo-zsofi-szineszno-lehet-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungarys-got-talent-haziasszonya.htmlValószínűleg a színésznő lesz az ősszel startoló Hungary's Got Talent háziasszonya, így újra kipróbálhatja magát műsorvezetői szerepben.TV + Sztárok--Többet nem zenél? Új szakmát tanul a közkedvelt DJ, Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150730--uj-szakmat-tanul-a-kozkedvelt-dj-metzker-viki-sminkes-lesz.htmlNem csak az az újdonság Metzker Viki életében, hogy egyre több tetoválás díszíti a testét. A közkedvelt DJ új szakmát tanul. Vajon felhagy a zenéléssel?TV + SztárokOrigoDekoltázsmustra: DJ Metzker Vikié továbbra is gyilkos - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150731-metzker-viktoria-dj-dekoltazsa-is-gyilkos-nagyon-dogos-lepet-posztolt.htmlDJ Metzker Viki, akiről legutóbb azt írtuk, hogy új szakmát tanul, és pedzegettük, hogy talán nem is zenél tovább, egy valamin biztosan nem változtat. Az pedig csodás kinézete.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.