Jessica Alba becsapta rajongóit - A színésznőt csúnyán beégette a napvédő krém

krém napvédő panasz Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő cége által piacra dobott napvédőkrémre már több mint 200-an panaszkodtak. Hiába a 30 faktor, és a cég által hitelesített biztonságos napozás: vörösre égtek a terméket használók.

A legdögösebb mintamami ezúttal nem mutatott túl jó példát, ugyanis a Honest Company elnevezésű cég, amiben többekkel együtt tulajdonos, valószínűleg rossz minőségű terméket bocsátott piacra. Erre panaszkodott több mint 200 fogyasztó. Néhányuk még képet is posztolt arról, hogy a 30 foktoros napvédő krémmel hogyan égtek le.

Forrás: amazon.com

Az NBC a panaszok után belekezdett egy kis kutatásba, amiből kiderült, hogy a napvédő krém összetevői közt található cink-oxidot a kezdeti 20%-ról 9,3%-ra csökkentették, ami a termék hatékonyságát nagy mértékben csökkenti.

Forrás: amazon.com

„Biztosíthatjuk arról, hogy az Honest Company biztonságos és hatékony termékeket árul, és minden fogyasztói véleményt nagyon komolyan veszünk. Napvédőkrémünket egy független, harmadik fél tesztelte az amerikai élelmiszer-, és gyógyszeripari előírásoknak megfelelően. Az eredmények szerint termékünk hatékony és biztonságos, 80 percig pedig vízálló is, amennyiben a használati utasításnak megfelelően használják azt" - írta nyilatkozatában a cég.

Mindezek ellenére a terméket furcsa módon jelenleg nem lehet kapni az Honest Company webshopján.

Novák Angéla: Nem lehet gond az örökbefogadással, papíron átlagos nő vagyokhttp://www.life.hu/sztarok/20150731-novak-angela-nem-lehet-gond-az-orokbefogadassal-papiron-atlagos-no-vagyok.htmlSokan megbámulják Novák Angélát, aki 17 éves korában esett át az első nemátalakító műtétén. Hogy nőiességének szól-e a sok kíváncsi tekintet, vagy pedig csak felismerik, maga sem tudja.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMicsoda átalakulás! Dögös pasi lett a Szívek szállodája jófiújábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-dogos-pasi-lett-a-szivek-szallodaja-jofiujabol.htmlRory Gilmore első szerelme, Dean, aki az anyukák kedvence karakterét hozta a sorozatban, igazán dögös pasi lett.TV + Sztárok--Csernus Imréhez fordult Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20150804-cserpes-laura-enekesno-csernus-imrehez-fordult.htmlA férfi lélek rejtelmeibe szeretne belelátni a az énekesnő, ezért fordult a neves pszichológushoz. Legalábbis, ami az olvasmányát illeti. TV + Sztárok--Begubózott Bajor Imre özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20150804-begubozott-bajor-imre-ozvegye-a-szinesz-halala-utan.htmlCsütörtökön lesz egy éve, hogy elhunyt Bajor Imre. Az ismerősök azonban azt beszélik, özvegye, Ildikó a fülei házban szinte nem nyúlt semmihez, minden úgy van, ahogy a színész életbében volt. TV + Sztárok--Az RTL Klubhoz igazolhat Berki és Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20150804-az-rtl-klubhoz-igazolhat-berki-es-hodi-pamela.html--Sütő Enikő nem tudott azonosulni a modellszereppelhttp://www.life.hu/sztarok/20150803-suto-eniko-egykori-modell-manoken-egy-ideig-nem-tudott-azonosulni-a-modell-szereppel.htmlKi gondolná, hogy az egykoron sikeres manöken korábban úgy érezte, inkább jogászként szeretne dolgozni, mint modellként.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.