időjárás térd Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi, a TV2 időjósa néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnél. 

Az időjósról készült - valljuk be őszintén, előnytelen - fotón jól látszik, Noémi egyetlen tökéletlen testrésze a térde... Habár a térdplasztika komoly beavatkozás, amelyet zsírleszívással érdemes kiegészíteni, számtalan világsztár élt már a lehetőséggel. Többek között Demi Moore és Catherine Zeta-Jones is. Lehet, hogy neves időjósunk is néhány év múlva a sebész kése alatt fog kikötni?

Forrás: TV2

Te meg vagy elégedve a térdeddel?

Fotózd le a térded, és küldd be nekünk!

Naponta lepik el a közösségi oldalakat a különböző mozgalmak: terhességi csíkokat, mellbimbókat posztolnak a szelfizők. Mi most a legkülönlegesebb térdeket keressük, hogy később egy vicces montázst készítsünk belőlük. Legyél te is részese a vicces játéknak. Fotózd le a térded, és küldd el nekünk az info@life.hu e-mailcímre. Várjuk!
Hoppá! Mila Kunis és Ashton Kutcher a Daily Mailt perelihttp://www.life.hu/sztarok/20150729-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-daily-mailt-pereli-intim-csaladi-fotok-kozlese-miatt-es-azert-mert-a.htmlA hollywoodi álompár két cikk miatt is perelni készül: a Daily Mail brit online felületén ugyanis intim családi fotók jelentek meg, amelyekkel ráadásul ruhadarabokat promotáltak a szerkesztők. TV + Sztárok--Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--Így shoppingol Demi Moore a lányaival http://www.life.hu/sztarok/20150722-igy-shoppingol-demi-moore-a-lanyaival-miutan-hullat-talaltak-a-medencejeben.htmlDemi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. TV + Sztárok--Überciki! Fellépés közben esett ki az énekesnő tisztasági betétje http://www.life.hu/sztarok/20150717-uberciki-fellepes-kozben-esett-ki-az-enekesno-tisztasagi-betete.htmlMegannyi baki, kínos helyzet, ami annak, akivel megtörténik, bizonyára borzalmas, mi viszont általában jót kuncogunk rajtuk. Íme, a legújabb.TV + SztárokOrigoIdegileg összeomlott Éden Nóri http://www.life.hu/sztarok/20150716-idegileg-osszeomlott-eden-nori-az-eden-hotel-jatekosa-akivel-gabor-eroszakoskodott.htmlAhogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. TV + Sztárok--Így tanítja Pumped Gabo táncolni a fesztiválozókat - siralmas videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150711-igy-tanitja-pumped-gabo-tancolni-a-fesztivalozokat-siralmas-video.htmlPumped Gabo immár fogalom, ha a 2015-ös Balaton Soundra gondolunk. Fergeteges táncával egy ország arcára csalt mosolyt/undort/meglepettséget. Most a kezébe nyomtuk a mikrofont és megkértük, tanítsa meg táncára a fesztivál népét. Még Kulcsár Edina is beállt a sorba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.