időjárás térd Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gaál Noémi, a TV2 időjósa néhány éve megműttette a melleit. Elképzelhető, hogy hamarosan egy újabb plasztikai műtét lesz esedékes az egykori modellnél. 

Az időjósról készült - valljuk be őszintén, előnytelen - fotón jól látszik, Noémi egyetlen tökéletlen testrésze a térde... Habár a térdplasztika komoly beavatkozás, amelyet zsírleszívással érdemes kiegészíteni, számtalan világsztár élt már a lehetőséggel. Többek között Demi Moore és Catherine Zeta-Jones is. Lehet, hogy neves időjósunk is néhány év múlva a sebész kése alatt fog kikötni?

Forrás: TV2

Te meg vagy elégedve a térdeddel?

Fotózd le a térded, és küldd be nekünk!

Naponta lepik el a közösségi oldalakat a különböző mozgalmak: terhességi csíkokat, mellbimbókat posztolnak a szelfizők. Mi most a legkülönlegesebb térdeket keressük, hogy később egy vicces montázst készítsünk belőlük. Legyél te is részese a vicces játéknak. Fotózd le a térded, és küldd el nekünk az info@life.hu e-mailcímre. Várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.