Megölte hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországban

bűntény Oroszország gyilkosság halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte és szétdarabolta hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországban, majd elrejtőzött az anyósánál, akivel feltehetően szintén végezni akart. A bűntényre kedden derült fény, a rendőrség még aznap éjjel elfogta a férfit - közölték szerdán a helyi hatóságok.

A családirtás az ország nyugati részén található Nyizsnyij Novgorodban történt. A gyermekek egyike sem volt idősebb hatévesnél. A rendőrség a család lakásának közelében egy női holttestet is talált. Feltételezések szerint a férfi, Oleg Belov anyjának maradványaira bukkantak, akit szintén a gyanúsított ölhetett meg.

Forrás: Thinkstockmiddleon21221415

Belov, miután végzett gyermekeivel és feleségével, az anyósánál rejtőzködött. A rendőrök ott fogták el. Mivel Oleg Belov ellenállt, a rendőrök megsebesítették. A férfit meg kellett műteni, állapota stabil.

8 milliárd forint értékű Picasso-festményt foglaltak lehttp://www.life.hu/news/20150804-8-milliard-forint-erteku-picasso-festmenyt-foglaltak-le.htmlEgy legalább 25 millió euró (közel 8 milliárd forint) értékűre becsült, Spanyolországból illegálisan kivitt Picasso-festményt foglaltak le egy Korzika partjainál horgonyzó hajón - jelentette be kedden a francia vámhivatal.News--Súlyos vonatbaleset történt Indiában, sok a halotthttp://www.life.hu/news/20150805-sulyos-vonatbaleset-tortent-indiaban-sok-a-halott.htmlA heves monszunesőzések okozta áradások miatt kisiklott két expresszvonat India középső részén, a balesetekben mintegy 32 ember meghalt, 100 pedig megsebesült.NewsThinkstockElképesztő teljesítmény! Magyar meglepetésérem az úszó vb-nhttp://www.life.hu/news/20150805-kapas-boglarka-1500-meteres-gyorsuszasban-bronzermes-lett.htmlKapás Boglárka az 1500 méteres gyorsúszás döntőjében, közel 20 másodpercet javítva legjobb saját idején, bronzérmet szerzett.News--Leáldozóban van Katalin hercegné népszerűsége?http://www.life.hu/news/20150804-katalin-hercegne-mar-nem-eleg-nepszeru-egyre-kevesebben-latogatjak-a-buckingham-palotat.htmlA végéhez közeledik a „Katalin-hatás": egyre kevesebb turista látogatja már a Buckingham-palotát.News--210 milliót lopott munkáltatójától a nagymama, hogy fiatal szeretőjének adjahttp://www.life.hu/news/20150804-210-milliot-lopott-munkaltatojatol-a-nagymama-hogy-fiatal-szeretojenek-adja.htmlA 65 éves Sheena Warner egy nyaraláson esett szerelembe a fiatal fiúval, ami megváltoztatta az életét: jelenleg is börtönben ül.News--Óriási Minyon okozott forgalmi dugóthttp://www.life.hu/news/20150804-oriasi-minyon-okozott-forgalmi-dugot.htmlEgy tíz méter magas, felfújható Minyon ámokfutása okozott forgalmi káoszt Dubin egyik útján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.