Az alkoholnak köszönheti hosszú életét a 110 éves nő

whiskey alkohol sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pohárka whiskey-nek és három pohár sörnek köszönheti Agnes Fenton, hogy megérhette a 110-et.

Nemrég ünnepelte 110. születésnapját a New Yersey-ben élő asszony. Százéves kora óta minden nap hálát ad Agnes Fenton az égnek, hogy még él. Ezen kívül azonban nem csinál semmit máshogy, mint korábban.

Agnes minden nap elolvassa az újságot, rádiót hallgat, délután szundizik egyet. Napi három üveg sört, és egy pohár whiskey-t kortyolgat el, immár 70 éve.

Agnes Fenton Forrás: Twitter

Harmincéves korában tumort találtak nála, és miután megműtötték, orvosa tanácsára napi három üveg olcsó sört ivott, és úgy gondolja, ennek köszönheti hosszú életét.

Agnes elárulta, 110. születésnapja ugyanolyan nap volt, mint bármelyik másik.

Csúnyán megrongálták az oroszlángyilkos fogorvos nyaralójáthttp://www.life.hu/news/20150806-csunyan-megrongaltak-az-oroszlangyilkos-fogorvos-nyaralojat.htmlIsmeretlenek festékszóróval az oroszlángyilkos szót írták fel annak az amerikai fogorvosnak a floridai nyaralójára, aki vitatott körülmények megölte Zimbabwe híres oroszlánját, Cecilt.NewsOrigoLegyen nálad az esernyőd! Újabb felhőszakadás és jégeső várhatóhttp://www.life.hu/news/20150806-ujabb-felhoszakadas-es-jegeso-varhato-csutortokon-es-penteken.htmlFolytatódik a kánikula, a várható zivatarok és jégeső miatt azonban figyelmeztést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Agyonlőtték a mozis ámokfutót Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20150806-agyonlottek-a-moziban-tamado-amokfutot-amerikaban.htmlAmerikai rendőrök szerdán agyonlőttek egy fegyverest, aki a Tennessee állambeli Antioch egyik multiplex mozijában megtámadta a nézőket.News--Megölte, majd evett áldozataiból a hasfelmetsző nagyihttp://www.life.hu/news/20150805-megolte-majd-evett-is-aldozataibol-a-hasfelmetszo-nagyi.htmlHátborzongató részletességgel számol be naplójában a sorozatgyilkos nagymama, Tamara Samsanova arról, hogyan ölte meg, majd darabolta fel áldozatait. A rendőrség nem zárja a ki a lehetőségét annak, hogy a 68 éves asszony evett is áldozataiból.NewsOrigoÖrömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Megölte hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországbanhttp://www.life.hu/news/20150805-megolte-hat-gyermeket-es-allapotos-felseget-egy-ferfi-oroszorszagban.htmlMegölte és szétdarabolta hat gyermekét és állapotos feleségét egy férfi Oroszországban, majd elrejtőzött az anyósánál, akivel feltehetően szintén végezni akart. A bűntényre kedden derült fény, a rendőrség még aznap éjjel elfogta a férfit - közölték szerdán a helyi hatóságok.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.