Szülés közben halt meg a sportoló kislánya

Forrás: AFP/Jason Kempin -
halál amerikaifutball szülés sportoló nyilatkozat kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újszülött gyermeke halála után először beszélt őszintén a történtekről Andrew Quarless amerikaifutball-sztár.

Szülés közben veszítette életét Andrew Quarless kislánya múlt hét szerdán. A Green Bay Packers játékosa nemrég nyilatkozott először a történtekről.

Forrás: AFP/Jason Kempin

"Az volt életem legszomorúbb napja. Bár soha többé nem lesz semmi ugyanolyan, mint azelőtt, de a többiek segítségével és támogatásával tudtunk emlékezni kislányunk életére. Ez pedig a világot jelenti számomra" – mondta el az ESPN-nek nemrég adott interjújában a 26 éves sztársportoló.

Kucsera Gábor a kokainbotrányról: "A legrosszabb utat választottam"http://www.life.hu/news/20150806-kucsera-gabor-kajakos-megszolalt-kokainugyben.htmlTegnap robbant a hír, mely szerint a kétszeres világbajnok kajakozó, Kucsera Gábor is kokainozott. A sportoló, akiknek a botrány karrierje végét jelentheti, most megszólalt az ügyben. NewsMTI/Kovács TamásVajda Attila olimpikon: "a kajak-kenu egy tiszta sport"http://www.life.hu/news/20150806-vajda-attila-kucsera-gabor-kapcsan-a-kokainozasrol-es-doppingolasrol-beszel.htmlMélyen megrázott mindenkit, amikor kiderült: Kucsera Gábor is érintett a kokain-botrányban. Ennek kapcsán Vajda Attila olimpikonnal beszélgettünk.NewsOrigoGyászol a világsztár! Meghalt Samantha Fox párjahttp://www.life.hu/news/20150805-meghalt-samantha-fox-parja-myra-stratton.html2003 óta alkotott egy párt Samantha Fox és barátnője, Myra Stratton, aki a hétvégén elhunyt.News--Agyonlőtték a mozis ámokfutót Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20150806-agyonlottek-a-moziban-tamado-amokfutot-amerikaban.htmlAmerikai rendőrök szerdán agyonlőttek egy fegyverest, aki a Tennessee állambeli Antioch egyik multiplex mozijában megtámadta a nézőket.News--Már zongorázhatsz is a budapesti repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20150806--nem-csak-elrepulhetsz-zongorazhatsz-is-a-repuloteren.htmlA Liszt Ferenc repülőtér utasforgalmi területére kiállított zongorán bárki játszhat, aki éppen arra jár. Az akció célja pusztán a szórakoztatás és egy lehetőség, amivel az utasok kellemesebben tölthetik el az időt, amíg a repülőjáratra várakoznak a Airport 2B Terminálján.News--Ilyet még nem láttál: a tetőn próbált meg elbújni a rendőrök elől egy férfihttp://www.life.hu/news/20150806-a-haz-tetejen-probalt-meg-elbujni-a-rendorok-elol-a-ferfi-michiganban.htmlMegvan a világ legbénább bűnözője: a michigani férfi a ház tetején próbált elrejtőzni a rá kihívott rendőrök elől.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.