Legyen nálad az esernyőd! Újabb felhőszakadás és jégeső várható

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
zivatar időjárás-előrejelzés csapadék időjárás-jelentés vihar kánikula időjárás felhőszakadás hőség jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a kánikula, a várható zivatarok és jégeső miatt azonban figyelmeztést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A szerdai vihar után újabb felhőszakadással kell számolnunk a hét további felében is. Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentései szerint csütörtökön főként az ország északkeleti részén élők számíthatnak zivatarra, amelyet viharos szél és jégeső is kísérhet. A napi középhőmérséklet 25 és 26 fok között alakul, a nagyvárosokban 27 fok is lehet.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Pénteken tovább fokozódik a hőség, ekkor már tartósan 27 fok feletti meleget mérhetünk. Labilissá válik a légkör, a csütörtökinél jóval több helyen számíthatunk zivatarra, felhőszakadásra, a szél pedig több helyen viharossá fokozódhat.

Véletlenül derült ki, hogy kutyával közösült a férfihttp://www.life.hu/news/20150806-veletlenul-felhivta-baratjat-a-kutyaval-kozosulo-ferfi.htmlRussell Joseph Meyer épp egy kutyával közösült, mikor zsebéből véletlenül felhívta egyik ismerősét. NewsThinkstockMegújul a 3-as metró: hamarosan aláírják a szerződésthttp://www.life.hu/news/20150806-megujul-a-3-as-metro-hamarosan-alairjak-a-felujitasra-vonatkozo-szerzodest.htmlNéhány héttel a tervezett dátum után a BKV hamarosan megkötheti szerződését az orosz Metrowagonmas céggel Budapest egyik legforgalmasabb metróvonalának felújítására.NewsFotó: Hajdú D. András - OrigoGyászol a világsztár! Meghalt Samantha Fox párjahttp://www.life.hu/news/20150805-meghalt-samantha-fox-parja-myra-stratton.html2003 óta alkotott egy párt Samantha Fox és barátnője, Myra Stratton, aki a hétvégén elhunyt.News--Megszólalt a gólyatábori erőszakoló: "Nem mentegetőzöm, nem akarok bocsánatot kérni"http://www.life.hu/news/20150806-eloszor-szolalt-meg-az-elte-golyataboraban-tortent-nemi-eroszak-miatt-elitelt-ferfi.htmlElőször szólalt meg nyilvánosság előtt az ELTE tavaly augusztusi gólyatáborában történt nemi erőszak miatt elítélt férfi.NewsThinkstockÖrömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Tengerbe fulladhatott a világbajnok női búvár, Natalia Molchanovahttp://www.life.hu/news/20150806-a-foldkozi-tengerbe-fulladhatott-a-vilagbajnok-noi-buvar-natalia-molchanova.htmlA huszonháromszoros világbajnok, a szabadtüdős merülés legendája eltűnt a Földközi-tengerben. Valószínűleg életét vesztette, a keresés még tart.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.