Bűncselekmény áldozata lett Jenson Button és felesége

Forrás: Facebook/Jenson Button -
St. Tropez Jenson Button nyaralás gáz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma 1-es pilóta feleségével és néhány barátjukkal St. Tropezban töltötte az elmúlt napokat, de az álomnyaralás rémálomba fordult.

A csapat ugyanis egy házat bérelt a dél-Franciaországi üdülőhelyen, ahol két betörő a klímaberendezésen át bejuttatott, gázzal elkábította őket, és összesen 428 ezer euró (133 millió forint) értékű zsákmánnyal távozott.

Forrás: Facebook/Jenson Button

Az eltulajdonított tárgyak között volt Jessica Button 356 ezer eurós eljegyzési gyűrűje is. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Rárepültek a celebek Jenson Buttonra

A sármos Forma-1-es versenyző, Jenson Button kedvéért több közismert hazai sztár is megjelent egy belvárosi pubban. Mindenki szelfizni akart a pilótával! Ide kattintva megnézheted a fotókat!
Gáspár Győző: "Az egyetlen ember akire számíthatok, az saját magam vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150807-gaspar-gyozo-megdobbento-vallomast-fogalmazott-meg-facebookon.htmlŐszinte vallomást fogalmazott meg közösségi oldalán Gáspár Győző, aki nem akarja még egyszer, hogy átgázoljanak rajta. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMádai Vivien: "Olyan férfit nem tudnék szeretni, aki nem kedveli a Balatont!"http://www.life.hu/sztarok/20150806-madai-vivien-olyan-ferfit-nem-is-tudnek-szeretik-aki-nem-kedveli-a-balatont.htmlKomolyan elgondolkozott rajta Mádai Vivien, hogy elhagyja a fővárost. A műsorvezetőnő annyira kötődik a Balatonhoz, hogy családjával akár véglegesen leköltözne Balatonfüredre.TV + SztárokOrigoBajor Imre törzshelyén emlékeztek meg Koós Jánosék a Kicsihuszárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-bajor-imre-torzshelyen-koccintottak-koos-janosek-a-szinesz-halalanak-elso-evforduojan.htmlHalálának egyéves évfordulóján barátai, cimborái együtt emlékeztek meg Bajor Imréről.TV + Sztárok--Címlapon a Bobbi Kristina Brown halálos ágyán készült fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150807-bobbi-kristina-brown-halalos-agyan-keszult-fotojat-a-national-enquirer-lap-cimlapon-kozolte.htmlA National Enquirer magazin címlapra tette Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának nem sokkal a halála előtt készült fotóját. A képet a korábbi hírek szerint egy családtag készítette Bobbi Kristináról.TV + Sztárok--Így pörgött a sztriptízrúdon a köztévé műsorvezetője – vadító fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150806-kraszko-zita-a-duna-tv-balatoni-nyar-musorvezetoje-sztriptizrudon-porgott.htmlKraszkó Zita megmutatta, hogyan kell férfiszíveket vadítóan, miniben a rúdra pattanni.TV + Sztárok--Így csapatta szülinapján Dukai Regina - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150806-dukai-regina-modell-alomszep-foton-pozolt-szulinapjan-egy-szines-luficsokorral.htmlA modell különleges, színes luficsokorral jelezte, hogy betöltötte 32. életévét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.