Elmerült két férfi a Tiszában

Fotó: Vörös Szabolcs - Origo -
keresés férfi Tisza Győröcske
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Búvárok és tűzoltók segítségével keresik azt a két férfit, akik vasárnap eltűntek a Tiszában Győröcskénél.

Fürdőzés közben elmerült a Tiszában egy 18 és egy 46 éves férfi a Záhonytól nem messze lévő Győröcskénél - írja az MTI.

Fotó: Vörös Szabolcs - Origo

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Dóka Imre elmondta: a két férfit a záhonyi hivatásos tűzoltók, mentőbúvárok és vízimentők keresik őket jelenleg is a folyóban.

Szombati cukiság: vécécsészéből ivott az elefánthttp://www.life.hu/news/20150808-vececseszebol-ivott-az-elefant-egy-kempingben-nagyon-cuki-volt-a-hatalmas-ormanyaval.htmlA szomjas emlős nem bírt tovább várni, besétált a fürdőszobába és hatalmas ormányával kiszippantotta a vizet a felül nyitott toalettből.News--Tragédia az autópályán! Ketten meghaltak, többen megsérültek egy balesetbenhttp://www.life.hu/news/20150809-turistabusz-borult-fel-a-romaniai-autopalyan-ketten-meghaltak-tobben-megserultek.htmlFelborult egy ukrán turistákat szállító autóbusz vasárnap hajnalban a romániai A2-es autópályán, ketten meghaltak, 48 embert kórházba vittek - közölte az MTI.NewsThinkstockFiuknak adta vizét a francia pár, így élte túl a mexikói hőségethttp://www.life.hu/news/20150808-egy-francia-hazaspar-fiuknak-adtak-a-vizuket-aki-igy-elte-tul-a-mexikoi-hosegben-a-turat.htmlA háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba. A hatóságok szerint valószínűleg "alábecsülték a természeti elemeket".NewsOrigoVeszélyben van Erzsébet királynő! A felrobbantását tervezik a dzsihádistákhttp://www.life.hu/news/20150809-erzsebet-kiralyno-es-tobb-szaz-ember-felrobbantasat-tervezik-a-dzsihadistak-angliaban.htmlA vasárnapi The Mail információi szerint a rendőrség és a brit titkosszolgálat versenyt fut az idővel, hogy megakadályozza a brit dzsihádisták jövő hét végére tervezett merényletét.News--Folytatódik a brutális hőség: ma 37 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150809-folytatodik-az-augusztusi-kanikula-mar-37-fok-is-lehet.htmlAz ország túlnyomó részén 25 és 29 fok közötti napi középhőmérsékletre kell számítani - jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsThinkstockA strandon vesztette életét egy 14 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20150808-a-strandon-halt-meg-hatvanban-egy-fiu.htmlFürdőzés közben lett rosszul egy gyermek a hatvani strandon: a fiú elmerült a vízben, az életét már nem tudták megmenteni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.