Nem a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút ápolják Budapesten, hanem egy másikat

Forrás:Thinkstock -
bombatámadás kisfiú keresés orvos Szíria Budapest ápolás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban a főváros egyik kórházának orvosa értesítette a Migration Aid egyik aktivistáját, hogy náluk kezelik azt a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút, akit keresnek. Mint kiderült, nem ő, hanem egy másik gyermek fekszik a budapesti kórházban.

Nem azt a szíriai kisfiút, hanem egy másikat ápolnak abban a budapesti kórházban, ahonnan értesítették az őt kereső Migration Aid egyik aktivistáját - írja a Hír24 hírei alapján az Origo.

A kép illusztráció Forrás:Thinkstock

A lapnak a szervezet szóvivője elmondta, hogy bár az orvos arról tájékoztatott, mégsem a macedón-görög határnál súlyos bombatámadást szenvedett gyermeket kezelik sérüléseivel a fővárosi intézményben, de folyamatosan keresik őt és családját, és hívogatják a többi budapesti kórházat.

Egy egész emeletet bérel a budapesti luxushotelben Robbie Williamshttp://www.life.hu/news/20150810-robbie-williams-egy-egesz-emeletet-berel-a-budapesti-luxushotelben.htmlAz idei Sziget egyik legnagyobb sztárja, Robbie Williams megérkezett Magyarországra, és beköltözött a budapesti luxushotelbe – egy egész emeletre.NewsAFPGyász! Motorbalesetben halt meg Jonathan Ollivier táncoshttp://www.life.hu/news/20150810-motorbalesetben-halt-meg-jonathan-ollivier-tancos.htmlNéhány órával színpadra lépése előtt balesetezett Jonathan Ollivier. A profi táncos mindössze 38 éves volt.NewsOrigoVérengzés Houstonban: hatgyerekes családot irtott ki egy gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150810-egy-hatgyerekes-csaladot-irtott-ki-egy-gyilkos-houstonban.htmlDavid Conley egy hatgyermekes családot irtott ki a Texas állambeli Houstonban. A 48 éves férfi összesen nyolc emberrel végzett, az összes áldozatot lőfegyverrel ölte meg - írja az MTI.News--Trendi nyári nyereményözön a Sziget Fesztiválon - Használd a cashtaget!http://www.life.hu/news/20150808-trendi-nyari-nyeremenyozon-a-sziget-fesztivalon-hasznald-a-cashtaget.htmlÍme, egy újabb ok, amiért idén érdemes kilátogatnod a Szigetre. Hallottál már a cashtagről? Most megtudhatsz róla minél többet!News--Halálos baleset! Szelfizni akart, de felöklelte a bikahttp://www.life.hu/news/20150810-megolte-a-bika-a-szelfizo-ferfit-villaseca-de-la-sagra-varosaban.htmlÉppen szelfizni akart az a 32 éves férfi, aki az évente megrendezésre kerülő bikafuttatások újabb áldozata.News--Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellenhttp://www.life.hu/news/20150810-terrortamadast-terveztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-ellen-egy-duran-duran-koncert-alatt.html1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.