Felgyújtotta a Ferrariját, mert nem kapott volna újat - Gyorsan lebukott!

Forrás: Thinkstock -
pénz csalás autó biztosítás Ferrrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 19 éves fiú felgyújtotta saját luxusautóját, mert az apja nem akart neki újat venni. Úgy gondolta, a biztosításból befolyó összegből újat vesz, de a terve hamar kiderült.

Egy dúsgazdag svájci autókereskedő fia hamar elszórta azt az összeget, amit az apja havi zsebpénznek adott neki. Ez körülbelül 10 ezer frankot jelent, ami fedezte az összes kiadását. Amikor a fiú megtudta, hogy édesapja nem ad már neki több pénzt igényei fedezésére, rendkívül kiborult. Tudniillik, a fiú már cikinek érezte a Ferrari 458 Italia típusú autóját, így mivel nem volt pénze újabbat venni, megpróbálkozott a biztosítási csalással. - írja a Autómotor.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Megbízta egyik ismerősét, hogy gyújtsa fel a kocsit, aki fejenként 5000 eurós összegért talált két embert, akik meg is tették. Egy augsburgi bordély előtt gyújtották fel a sportkocsit, így a rendőrség elsőre bosszúra gyanakodott, de végül kiderült, hogy a biztonsági kamera rögzítette a tetteseket. Az eset még 2014 októberében történt, de csak most született bírósági ítélet. A 19 éves fiút 1 év 10 hónap börtönre ítélték, ezen felül 30 000 euró pénzbírságot kapott.

Exbarátja lottószámaival lett milliomos egy fiatal nőhttp://www.life.hu/news/20150811-expasija-szamaival-nyert-milliokat-egy-skot-no.htmlMicsoda mázli! A 34 éves skót nő a szakítás után megjátszotta expasija nyerőszámait, melyek milliókat hoztak a számára.NewsThinkstockElhunyt anyja mobilja mentette meg a haláltól a kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150810-az-uj-mexikoi-nemzeti-parkban-meghalt-francia-par-mobiltelefonja-alapjan-talaltak-meg-a-kisfiut.htmlMint ahogya Life.hu is megírta, egy háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba, ám a szülők nem számoltak a 40 fokos, fehér homokon való túrázás nehézségeivel. Hála az anyának és az apának, a fiuk túlélte a tragédiát.NewsOrigoNem a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút ápolják Budapesten, hanem egy másikathttp://www.life.hu/news/20150810-nem-az-a-sziriai-kisfiu-van-egy-budapesti-korhazban-akit-bombatamadas-ert-hanem-egy-masik.htmlKorábban a főváros egyik kórházának orvosa értesítette a Migration Aid egyik aktivistáját, hogy náluk kezelik azt a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút, akit keresnek. Mint kiderült, nem ő, hanem egy másik gyermek fekszik a budapesti kórházban.News--Gyász! Motorbalesetben halt meg Jonathan Ollivier táncoshttp://www.life.hu/news/20150810-motorbalesetben-halt-meg-jonathan-ollivier-tancos.htmlNéhány órával színpadra lépése előtt balesetezett Jonathan Ollivier. A profi táncos mindössze 38 éves volt.NewsOrigoHalálos baleset! Szelfizni akart, de felöklelte a bikahttp://www.life.hu/news/20150810-megolte-a-bika-a-szelfizo-ferfit-villaseca-de-la-sagra-varosaban.htmlÉppen szelfizni akart az a 32 éves férfi, aki az évente megrendezésre kerülő bikafuttatások újabb áldozata.News--Döbbenetes titokra derült fény: merényletet terveztek Diana hercegnő ellenhttp://www.life.hu/news/20150810-terrortamadast-terveztek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-ellen-egy-duran-duran-koncert-alatt.html1983 júliusában bombarobbantással akartak végezni Károly herceggel és a néhai Diana hercegnővel egy Duran Duran koncert alatt. Az együttes dobosa újra felidézte a 30 évvel ezelőtti történteket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.