Kevin Spacey Charlie Sheen sorozat Zooey Deschanel sorozatok2015 Teri Hatcher Kiefer Sutherland Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akiket a tévéből ismert meg a közönség, és később szegődtek át a nagy képernyőre, azaz a mozizáshoz. Azonban nem egy olyan színész van, akiket a jobbnál jobb hollywoodi filmekből ismert meg a világ, mégis visszatértek a tévézéshez. Összegyűjtöttünk néhány nagy nevet, akik a legnagyobb mozifilmek helyett mégis a tévézést választották.

Kevin Spacey

Színészként, rendezőként, forgatókönyvíróként és producertként indult Kevin Spacey karrierje, nagyjából 40 évvel ezelőtt. Az 1990-es években olyan sikerfilmekkel robbantott, mint az Amerikai szépség, a Szigorúan bizalmas és A jövő kezdete. Sok másik A-listás hollywoodi színész oldalán játszott, néhány évvel ezelőtt azonban úgy döntött, kisebb, kábeltévés sorozatokban szerepel inkább. Spacey a Kártyavár című nagy sikerű sorozat egyik főszereplője és producere lett.

Forrás: AFP/Mark Davis

Zooey Deschanel

A színésznőért milliók rajongtak az 500 nap nyár című romantikus filmben, illetve a Majdnem híresben is imádta a közönség. Zooey előtt órási hollywoodi karrier állhatna, azonban ő mégis a tévés vígjáték szerepet választotta, és milyen jól tette. A New Girl című sorozatban alakított karakteréért mindenki odavan, aki csak egyetlen részt is megnéz.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Alec Baldwin

A legsikeresebb Baldwin-fivér, Alec a Knot's Landing című sorozattal vált ismertté. A '80-as években olyan sikerfilmeket forgatott, mint a Beetlejuice és a Vadászat a Vörös Októberre. A Pearl Harbor című film sztárjai között is láthattuk, majd hamarosan visszatért oda, ahol kezdte: a sorozatokhoz, és tévéshow forgatásba is kezdett, a Saturday Night Live hatalmas siker lett. A 30 Rock című sorozata hét évadot megélt.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Teri Hatcher

A Született feleségek Susan-je nem volt mindig sorozat sztár. A Tango és Cash című filmmel vált ismertté, amely után még több mozifilmet leforgatott. Ezután jött leghíresebb szerepe 2004-ben: a Született feleségek főszereplője lett, azóta az egész világ ismeri.

Forrás: AFP/Mark Davis

Charlie Sheen

Ki ne ismerné a botrányhős hollywoodi sztár, Charlie Sheen nevét? Azonban a filmjeire már sokkal kevesebben emlékeznek, nem csak rengeteg balhéja miatt, hanem azért, mert zseniálisat alakít évek óta a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban, amellyel az egyik legjobban fizetett sorozatszínész lett.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Kiefer Sutherland

Nők millióinak rabolta el szívét a nyolcvanas évektől kezdve Donald Sutherland sármos fia, Kiefer Sutherland. Az Egyenesen át, az Egy becsületbeli ügy, és a kétrészes Vadnyugat fiai voltak leghíresebb első szerepei, de közel sem annyira vált velük ismertté, mint akkor, mikor Jack Bauer bőrébe bújt a 24 című televíziós sorozatban 2001-ben.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.