időjárás-előrejelzés hőségriadó hőségriasztás időjárás-jelentés kánikula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadfokú, azaz a legmagasabb figyelmeztetést rendelte el az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

19 megyéből 15-re adott ki harmadfokú, a többi 4 megyében másodfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható 25 és 27 fokos napi középhőmérséklet miatt. A riasztás szerda éjfélig van érvényben.

Forrás: Thinkstock

Kedden túlnyomóan száraz és napos idő várható mérsékelt légmozgással. A legmagasabb hőmérséklet 33 és 37, a legalacsonyabb 14 és 22 fok között alakul. Az enyhülésre még várnunk kell: az Időkép.hu hosszútávú előrejelzése szerint jövő héttől várható néhány fokos lehűlés.

Nem a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút ápolják Budapesten, hanem egy másikathttp://www.life.hu/news/20150810-nem-az-a-sziriai-kisfiu-van-egy-budapesti-korhazban-akit-bombatamadas-ert-hanem-egy-masik.htmlKorábban a főváros egyik kórházának orvosa értesítette a Migration Aid egyik aktivistáját, hogy náluk kezelik azt a bombatámadást szenvedett szíriai kisfiút, akit keresnek. Mint kiderült, nem ő, hanem egy másik gyermek fekszik a budapesti kórházban.News--Kajakos balesetet szenvedett Annie Lennox lánya - A barátja eltűnt a vízbenhttp://www.life.hu/news/20150809-annie-lennox-brit-enekesno-lanya-tali-lennox-es-baratja-ian-jones-kajakos-balesetet-szenvedtek.htmlA Hudson folyón kajakozott a híres brit énekenő, Annie Lennox lánya, a 22 éves Tali Lennox és 32 éves barátja, Ian Jones, amikor a jármű felborult. A lányt kimentették, a fiú azonban eltűnt a vízben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik. News--Meghalt a Mr Gay World szépségverseny győztesehttp://www.life.hu/news/20150810-meghalt-charl-van-den-berg-a-mr-gay-meleg-szepsegverseny-gyoztese.htmlA 2010-ben koronát nyert Charl van der Berg nyirokrendszeri rákkal küzdött. 33 éves volt.News--Gyász! Motorbalesetben halt meg Jonathan Ollivier táncoshttp://www.life.hu/news/20150810-motorbalesetben-halt-meg-jonathan-ollivier-tancos.htmlNéhány órával színpadra lépése előtt balesetezett Jonathan Ollivier. A profi táncos mindössze 38 éves volt.NewsOrigoPihenés a Szigeten? Íme a hely, ahol bármikor feltöltődhetsz!http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-legjobb-pihenohelye-a-telekom-relax-mit-kell-rola-tudni.htmlKoncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!NewsThinkstockElhunyt anyja mobilja mentette meg a haláltól a kisfiúthttp://www.life.hu/news/20150810-az-uj-mexikoi-nemzeti-parkban-meghalt-francia-par-mobiltelefonja-alapjan-talaltak-meg-a-kisfiut.htmlMint ahogya Life.hu is megírta, egy háromtagú család kirándulni indult az új-mexikói White Sands Nemzeti Parkba, ám a szülők nem számoltak a 40 fokos, fehér homokon való túrázás nehézségeivel. Hála az anyának és az apának, a fiuk túlélte a tragédiát.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.