Megható videó! Sírva fakadt a kutya, miután megmentették

Forrás: Thinkstock -
kutya állat videó megható állatmentő könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 13 másodperces felvételen egy nőstény kutya, és a kölykei láthatóak, akiket jószívű állatmentők vettek gondozásba. 

A kutyusokat a saját gazdájuk hagyta cserben, miután kidobta őket az utcára. Néhány állatmentő viszont rátalált a magára hagyott kicsikre, és rögtön biztonságos helyre menekítette a kis "családot". A felvételen jól látható, hogy a kutyamami szó szerint könnyezik, amikor az emberek elkezdik simogatni a fejét. A videót pár nap alatt több mint százezren osztották már meg a Facebookon, és ez a szám egyre csak nő.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az állatok is képesek mély érzelmek átélésére, de azt még tudományosan nem sikerült bebizonyítani, hogy az - emberhez hasonlóan - ők is képesek sírni. Ha egy kutya "könnyeket hullajt", akkor inkább orvosi probléma állhat a háttérben: eltömődött könnycsatorna, allergia, vagy valamilyen fertőzés.

Jön! Jön! Jön! Nyakunkon a lehűléshttp://www.life.hu/news/20150813-kiderult-hogy-hamarosan-jon-a-lehules-a-nagy-kanikula-utan.htmlAz Időkép előrejelzése szerint az esős hétvége után lesz némi lehűlés, vége lehet az afrikai forróságnak.NewsOrigoNem jutsz ki idén a Szigetre? Kövesd otthonról az eseményeket!http://www.life.hu/news/20150811-koncert-streaming-a-szigeten-hogy-mukodik-miket-tudsz-megnezni.htmlNem jutsz el idén a Hajógyári szigetre, de szívesen megnéznéd kedvenc zenekaraid fellépését? Tiéd a pálya: idén élőben is követheted az eseményeket! NewsThinkstockElpusztult Uggie, A némafilmes kutyájahttp://www.life.hu/news/20150812-meghalt-a-nemafilmes-cimu-holywoodi-produkcio-sztarja-uggie.htmlUggie, a The Artist című Oscar-díjas produkció sztárkutyája volt, akit múlt pénteken altattak el Los Angelesben.News--A Sziget egyik legizgalmasabb helyére vágysz? Keresd a Telekom tornyot! http://www.life.hu/news/20150810-sziget2015-interaktiv-torony-mit-tud-hostessek-segitenek.htmlA Szigeten nemcsak bulizni lehet, hiszen rengeteg aktivitás, program és hely vár, ha épp nincs olyan koncert, amit szívesen meghallgatnál. Most mutatunk is egyet!NewsOrigoVége! Lecserélik Bol-dogot, a vizes vébé kabalájáthttp://www.life.hu/news/20150812-lecserelik-bol-dogot-a-vizes-vebe-kabalajat-mar-keresik-az-utodjat.htmlBol-dog kimúlt, mert koraszülött volt. Az elhamarkodottan megtervezett kabalaállat helyettesítésére pályázatot írtak ki.News--Megszólalt a megvert győri modell: ˝Annyira emlékszem, vérben úszott az arcom˝ http://www.life.hu/news/20150812-megvertek-gyori-modellt-kalman-csillat-balatonfureden-annyira-emlekszem-verben-uszott-az-arcom.htmlA szépséges fitnessmodell szórakozni indult egy balatonfüredi diszkóba, ám csúnya véget ért az este: megverték és súlyos sérüléseset szerzett.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.