Fluor Tominak bugyit dobálnak a lányok a színpadra, telefonszámmal

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
telefonszám bugyi fesztivál koncert wellhello Sziget2015 Fluor Tomi ismerkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Wellhello együttes frontembere imád fesztiválozni, és nem csak azért, mert ilyen helyeken a lányok a legrafináltabb módszerekkel akarják meghódítani a fiúk szívét.

Mióta a Wellhello szinte berobbant a köztudatba, hatalmas népszerűségnek örvend, és szinte egész nyáron teltházas koncerteket adnak. A srácok mégis szerényen, de annál komolyabb munkával próbálják kielégíteni a rajongók minden igényét, bár ezt nem kell teljesen szó szerint vennünk. Sok hölgyek közelebbről is megismerkedne az együttes jóképű tagjaival, azonban több zenész szíve már fogalt. Köztük van Fluor Tomi is, aki gyönyörű barátnőjével rendszeresen posztol fotókat a hivatalos rajongói oldalán. Az énekest a fesztiválérzésről, és az őket ostromló lányok ismerkedési szokásairól faggattam.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Számomra a fesztivál a szabadság, és a jól megérdemelt pihenés. Mondom most ezt neked úgy, hogy a nyár nekünk egyet jelent a munkával. Amikor több tízezer ember előtt léphetsz fel, az óriási dolog, és maximálisan feltölt. Szívesen kijövök több koncertre, mert ha látok néhány jó színpadi elemet, azzal a saját produkciónkat is tudjuk fejleszteni. Fiatalon nem voltam nagy fesztiválarc, és ha hiszed, ha nem, 2009-ben vettem részt először ilyen típusú rendezvényen, ott is fellépőként. Nekem a fesztiválok mindig is egyet jelentettek a porral, a sátrazással, és a kosszal, közben persze nem csak erről szól, de először ezt meg kellett tapasztalnom" -kezdett bele Tomi, akira csak úgy tapadnak a lányok.

Nézd meg, hogy kik jöttek még ki a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543

"Az évek alatt a lányok is tökélyre fejlesztették a telefonszámcserét, és egyre ügyesebben, és praktikusabban próbálkoznak. Konkrétan elintézik a bugyi bedobásával. Úgy kell ezt elképzelni, hogy a fehérnemű belsejébe írják a telefonszámukat, és ha tetszik a darab, akkor lehet telefonálni. Nem sűrűn élünk ezzel a lehetőséggel. Ha választani kéne, hogy melyik a kedvenc bulim, az összes közül a Sziget Fesztivált mondanám, mert itt sok a külföldi, és könnyebben elvegyülök. Nem kell három-négy órán keresztül aláírást osztogatni. Régebben a Balaton Sound volt a kedvencem, de már úgy érzem, hogy olyan is elmegy, akinek nem kéne. Nem hiszem, hogy beállnék az éjjel háromkor súlyzózó fiúk mellé. Inkább odamennék, és azt mondanám, hogy nyugalom nem kell gyúrnod tovább, így is szép vagy." - mesélte nevetve az énekes.

Csajok! Ti dobtátok már be a bugyitokat a színpadra?

Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Így beszélt 8 évvel ezelőtt Zimány Linda Kedves Ferencrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150813-zimany-linda-modell-nyolc-evvel-ezelott-mar-beszelt-jelenlegi-kedveserol-kedves-ferenc-milliardosrol.htmlNyolc évvel ezelőtt a Kölykök című műsorban a modell azt mondta, boldognak látja Debreczeni Zitát, aki akkor egyébként Linda jelenlegi kedvesével, Kedves Ferenccel alkotott egy párt.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs kivitte a Szigetre kisfiát - Nézd meg a kis Benettet: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150811-sebestyen-balazs-kivitte-a-szigetre-kisfiat-benetet.htmlSebestyén Balázs kivitte Robbie Williams koncertr nagyobbik fiát, Benettet. A koncert után fedezte fel egy olvasónk a kis családot.TV + SztárokOrigoÍme, a magyar lány, akit Robbie Williams megcsókolt a Szigetenhttp://www.life.hu/sztarok/20150811-ime-a-magyar-lany-akit-robbie-williams-megcsokolt-a-szigeten.htmlKrisztina Nyíregyházáról jött, és nem ez volt az első Robbie-koncertje. Nem volt beépítve, de a legnagyobb álma vált valóra.TV + SztárokOrigoKulisszatitkok a Sziget Fesztivál magyar fellépőitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150805-kulisszatitkok-a-sziget-fesztival-magyar-fellepoitol-a-the-biebers-a-mary-popkisd-es-a-szelfie.htmlÍzletes szendvicsek, alkohol minden mennyiségben és rajongók az öltöző előtt – ez vár a sztárokra a backstage-ben.TV + Sztárok--Hogyan találjuk meg a másikat a Szigeten? http://www.life.hu/news/20150813-a-telekom-torony-jo-tajekozodasi-pont-a-szigeten-ha-elkeverednetek-egymastol.htmlA mindenkori fesztiválok egyik legdühítőbb problémája egymás megtalálása. Nos, ez a Szigeten méginkább így van. A Life.hu riportere, Oli most tuti tippeket ad neked ahhoz, hogy ne szakadj el barátaidtól, vagy ha már elkeveredtetek egymástól, minél hamarabb újra együtt bulizhassatok.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.