Vajna Timi inkább Olaszországban nézte a Robbie Williams koncertet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Robbie Williams Olaszország koncert Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy zárt körű rendezvényen első sorból videózta le az olaszországi Robbie Williams koncertet Vajna Timi.

Andy Vajna felesége nem a Szigeten őrjöngött a tömegben Robbie-ra, sokkal inkább egy olaszországi ötcsillagos hotel szűk körű, exkluzív koncertjén csápolt az első sorban. Erről egy rövid videót is készített, amit közösségi oldalán osztott meg rajongóival. A videót ITT nézheted meg.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ingyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--Kikapta a kamerát Fluor Tomi a riporterünk kezéből - fordulat a Wellhello koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-a-wellhello-egyuttes-enekese-a-sziget-koncerten-kikapta-a-kamerat-riporterunk-nemeth-mate.htmlÉrdekes fordulatot vett a Wellhello koncert: Fluor Tomi, az együttes frontembere kikapta riporterünk, Németh Máté kezéből a kamerát és forgatni kezdett...TV + Sztárok--Így készült a The Biebers a Sziget fellépésre - videó a kulisszák mögülhttp://www.life.hu/sztarok/20150812-igy-keszult-a-the-biebers-a-sziget-fellepesre-video-a-kulisszak-mogul.htmlA The Biebersnél - Puskás Petinél és barátainál - elszabadult a pokol a Szigeten való fellépés előtt. Riporterverő fellépők és csókolózó Pókember... Ezt a videót nem érdemes kihagyni.TV + SztárokÍgy készül az utca embere a szigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150806-tomenyet-a-zsomlebe-keszulunk-a-szigetre-az-utca-emberevel.htmlÚtnak indultunk és megkérdeztük az utca emberét, ki hogyan készül a Szigetre. Érdekes válaszok érkeztek...TV + SztárokOrigoVajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigoKommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.