Hihetetlen átváltozás! Vitézy Dávid civilben igazi partiarc

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fesztivál Sziget2015 Vitézy Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagány fekete mintás pólóban, és önfeledten bulizva láthattuk tegnap este a BKK volt vezérigazgatóját, akit szinte alig ismertünk fel öltöny nélkül.

Néha a magas beosztásban lévő személynek is kijár a szórakozás. Vitézy Dávid ugyan már nem ül a BKK vezetői székében, de jelenleg is fontos pozíciót tölt be. Szinte alig ismertük fel komoly, hivatali öltönye nélkül a vidám pólóban fesztiválozó fiatalembert.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Már lassan tíz éve, 16 éves korom óta járok a Szigetre, úgyhogy mondhatom, hogy öreg motoros vagyok.Természetesen hű maradtam magamhoz, és BKV-járművel érkeztem. Az évek alatt rengeteg élményt és barátot gyűjtöttem itt. Mikor még vezérigazgatóként dolgoztam, nem csak bulizni jöttem ki, hanem dolgozni is: mindig arra figyeltem, hogy az a rengeteg külföldi, aki itt van ebben az egy hétben, minél könnyebben juthasson ki a Szigetre" - mesélte Vitézy.

Nézd meg, hogy kik jöttek még ki a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.