Megőrjítette a szerelem, tönkrement a karrierje

Forrás: X-Faktor -
X-Faktor Király L. Norbi szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi állítja, anno, amikor gyermeke édesanyját megismerte, elhanyagolta a szakmai életét. Időközben pedig a kapcsolata is tönkrement. Megfogadta: ezentúl első a munka. 

"Amikor megszületett a fiam, három évvel ezelőtt, előtérbe került a család, ami természetes. Elhanyagoltam a karrieremet, kicsit kivontam magam a forgalomból. Aztán egzisztenciálisan hiányozni kezdtek a fellépések, ezért újra vissza kellett kerülnöm a régi kerékvágásba. A feleségemmel való szakítás után menedzs­mentet cseréltem, új külsőm lett, és szépen lépkedek a ranglétrán felfelé" - mondta el Norbi a Borsnak.

Forrás: X-Faktor

"A karrierem mindenekelőtt! Nem hagyom, hogy bárki el­vonja a figyelmemet róla, ez lesz a legfontosabb! A jövőbeni páromnak pedig alkalmaz­kodnia kell az életvitelem­hez, és el kell fogadnia, hogy az effajta életnek van előnye, és hátránya is" – tette hozzá az énekes.

Áll a bál a TV2 és Gáspár Evelin közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150815-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasat-megbanta-gaspar-evelin.htmlA TV2 Ezek megőrültek forgatásán vesz részt Gáspár Evelin. Sajtóhírek szerint azonban az együttműködés nem tökéletes a lány és a csatorna között. Azt beszélik, többekközött egy fürdőköpeny miatt áll a bál. Állítják, hazavitt egy leltári ruhadarabot, Evelin kijelentette: ő ártatlan. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Így kell csajozni! Akárkit, akárhol..."http://www.life.hu/sztarok/20150814-a-life-riportere-a-telekom-buddyval-jarta-vegig-a-szigetet.htmlAz idei Sziget kétségkívül legmenőbb arca a Buddy. Hogy miért? Ott sem kell lenned a fesztiváélon ahhoz, hogy a segítségével üzenhess ismerőseidnek, barátaidnak. Nézd csak meg, hogy csinálják a profik!TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huExkluzív interjú! A 20 éves Ella Eyre a vágyairól mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150814-a-sziget-fesztivalon-lep-fel-ella-eyre.htmlA mindössze húszéves Ella nem először jár Magyarországon. Ezúttal nem egyedül, hanem Kevinnel érkezett. Hogy ki vagy mi ő? A Life.hu riporterének egyebek mellett erről is mesélt. De arról is szó esett, hogy mi lenne az, amiért nyilvánosan vetkőzne az énekesnő. TV + SztárokOrigoZimány Linda új, milliárdos párja nem más, mint Kedves Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20150810-zimany-linda-milliardos-parja-kedves-ferenc-uzletember.htmlBombaként robbant a hír, Zimány Linda milliomos üzletemberrel jár. Igaz, néhány éve már összehozták őket a lapok, de akkor Linda és Kedves Ferenc még csak jóismerősök voltak. Ma még jobbak. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától"http://www.life.hu/sztarok/20150730-a-tenyek-foszerkesztoje-azurak-csaba-varkonyi-andrea-korosi-gabor-a-musorrol-beszelt.htmlSajtóhírek szerint rezeg a léc a TV2 hírműsora, a Tények alatt. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea: "Én nem tudok arról, hogy szándékomban lenne távozni a csatornától"http://www.life.hu/sztarok/20150730-a-tenyek-foszerkesztoje-azurak-csaba-varkonyi-andrea-korosi-gabor-a-musorrol-beszelt.htmlSajtóhírek szerint rezeg a léc a TV2 hírműsora, a Tények alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.