Zimány Lindának nem lehet túl könnyű az élete. Hiába van csordultig tele a szíve szerelemmel, mégsem áll egy fotó kedvéért új "kedvese" mellé.

Szinte minden fesztiválon jelen van a Zimány-Kedves páros, de ez az első olyan buli, ahol nem barátokként, hanem párként kell rájuk tekinteni. Péntek este sem hiányozhattak a Szigetről, ahol sajátos módon szórakozott az új szerelmespár. Egy marcona testőr vigyázta a milliárdos és a szépség minden lépését, nehogy véletlenül egy paparazzo megörökítse a szerelmespárt. Ahogy előbújtak a hermetikusan elszeparált VIP részleg még vipebb részéből, máris szétrebbentek, mintha közük sem lenne egymáshoz.

A csíkos pólós férfi vigyázott Kedves nyugalmáraForrás: Life.hu

Egyikük jobbra, másikuk balra vette az irányt. Pedig pár nappal ezelőtt a Fókusz kamerái előtt fedték fel egymás iránti érzéseiket, bevallva, hogy megtalálták egymásban az igazit. Vallomásuk annyira megérintette a közvéleményt, hogy azonnal  vicces mémek sokasága lepte el az internetet.

Ezt a nyilvános vallomást bárki láthatta, aki éppen bekapcsolta a tévéjét, így nem is értettük, hogy a műsorban magánéletéről nyilatkozó Kedves Ferencet hirtelen miért zavarta ennyire, hogy fotózzák. Ráadásul kitöröltette egy ügyes fotós róla készült fényképét is. Korábban pedig büszkén pózolt "cukorlány" szerelmeivel, Bódi Sylvivel majd Debreczeni Zitával, és  időnként meg is szólalt, ha kapcsolatáról kérdezték. Hát nem irigyeljük a friss szerelmeseket, így nem lehet könnyű turbékolni!