Kiderült: Lezuhant az eltűnt indonéz utasszállító

Forrás: MTI/EPA/Bagus Indahono -
repülőgép roncs indonéz repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu korábban már beszámolt, a légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodott.

A legfrissebb hírek szerint pedig megtalálták a repülőgép roncsait: az utasszállító az ország keleti részén fekvő Pápua tartományban zuhant le - közölte az indonéz közlekedési minisztérium egyik illetékese helyi szemtanúkra hivatkozva.

A Trigana Air Service légitársaság belföldi útvonalon közlekedő repülőgépének roncsaira Oksibil körzet hegyvidéki, erdős térségében bukkantak a helyiek - mondta a tárca légi közlekedésért felelős igazgatója. Hozzátette, még vizsgálják az információ hitelességét.

2015. január 10-én készült kép a Trigana Air Service légitársaság egyik gépéről Forrás: MTI/EPA/Bagus Indahono

Elképesztő! Ollóval szúrta le saját nevelt fiát egy férfi Szentendrénhttp://www.life.hu/news/20150816-olloval-sebesitette-meg-sajat-nevelt-fiat-egy-ferfi.htmlEgy 64 éves férfi összeveszett, majd bal hónalján megsebesített egy fiatal fiút Szentendrén, szombat este.News--Kutya, fogamzásgátló, mankó - Miket találtak a talált tárgyak osztályán a Szigeten?http://www.life.hu/news/20150816-ezeket-talaltak-iden-a-talalt-targyak-osztalyan-a-szigeten.htmlSok legendát lehet hallani, miket visznek a becsületes megtalálók a fesztiválokon az elveszett tárgyakkal foglalkozó standhoz. Utánajártunk, idén mi volt a legextrémebb holmi.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huEltűnt egy repülőgép Indonézia feletthttp://www.life.hu/news/20150816-eltunt-a-trigana-air-service-legitarsasag-repulogepe-idonezia-felett.htmlA légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodik - írja az Origo.NewsTragédiák sorozata az utakonhttp://www.life.hu/news/20150816-kozuti-balesetek-vonat-baleset-tortent-a-vasar-reggeli-orakban.htmlElég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.NewsThinkstockCamilla hercegné, a táncparkett ördögehttp://www.life.hu/news/20150816-camilla-hercegne-a-victory-of-japan-day-alkalmabol-veteranokkal-tancolt.htmlCamilla a tengerészet 94 éves veteránjával uralta a parkettet a VJ Day hetvenedik évfordulójának nemzeti ünnepségein.NewsAFPViczián Csilla lett a Balaton legszebb lányahttp://www.life.hu/news/20150816-viczian-csilla-lett-a-miss-balaton-szepe.htmlLátványos show keretében megválasztották a Miss Balaton by Cosmopolitan királynőjét. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn. A szakmai zsűri tagjai Mádai Vivien, Király Linda, a Barátok közt két sztárja, Varga Izabella és Nyári Diána, valamint Dammak Jázmin, Hárai Balázs vízilabdázó és Mártha Imre voltak. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.