Újabb botrány a Germanwingsnél

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
stewardess felszállás légitámadás hiszti Hamburg anya Germanwings gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudott Hamburgból felszállni a légitársaság egyik járata, mert egy magyar anya problémáját kellett kezelnie a személyzetnek.

Kiverte a balhét, hisztizett és elküldte melegebb éghajlatra a repülő személyzetét az a magyar anyuka, aki miatt vissza kellett fordítani a kifutópályáról a Germanwings Hamburgból Budapestre tartó járatát – írja a Blikk.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

Az incidensről egy a neve lehallgatását kérő olvasó-riporter számolt be:

„Augusztus 12-én a Germanwings 9.55-ös járatával indultam Budapestre. Azaz csak indultam volna. A gép már a felszálláshoz készült a kifutópályán, amikor a fedélzeten kitört a balhé. A légiutas-kísérő ugyanis hiába kérte az egyik utast, hogy ültesse maga mellé és csatolja be az ölében ülő gyerkőcét, az asszony nem volt hajlandó szót fogadni. Nem válogatott a sértésekben és szitkokban, amelyekkel a stewardesst illette, pedig az többször is udvariasan kérte a nőt. Ám hiába magyarázta az asszonynak, hogy nem biztonságos a 3-4 éves gyereket az ölébe ültetni, az anya egyre jobban megvadult. A ribilliónak még a kapitány sem tudott véget vetni: őt is elküldte melegebb éghajlatra az asszonyság. A nőt végül csak a reptéri rendőrök tudták lecsillapítani, akik lekísérték a gépről: amíg kiszedték a poggyászukat a gép gyomrából, és felrakták őket a géphez siető buszra, mi, többiek ott vesztegeltünk" - bosszankodott a férfi.

A járat végül egyórás késéssel tudott csak felszállni.

Germanwings tragédia

Év elején Andreas Lubitz szándékosan vitte halálba a Germanwings Alpokban lezuhant utasszállító repülőgépét. Az okokról és a részletekről a Life.hu cikkében olvashatsz.

Döbbenetes fotókon a vihar utáni Budapesthttp://www.life.hu/news/20150817-dobbenetes-fotokon-a-vihar-utani-budapest-elhagyott-eltort-esernyok.htmlOrszágszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. NewsOrigo30 fok fölé a héten nem kúszik a hőmérő higanyszálahttp://www.life.hu/news/20150817-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-heten.htmlVégre itt a lehűlés - de vajon mi vár ránk a hosszú hétvégén? NewsThinkstockÚjabb katasztrófa a levegőben: Két gép ütközötthttp://www.life.hu/news/20150817-az-indonez-legikatasztrofa-utan-ujabb-baleset-tortent-a-levegoben-ket-gep-utkozott-ossze.htmlA hétvégi, indonéz légikatasztrófa után újabb baleset történt a levegőben. Vasárnap négyen vesztették életüket, amikor két kisrepülőgép összeütközött Kaliforniában, San Diego és a mexikói határ közelében.NewsThinkstockKiderült: Lezuhant az eltűnt indonéz utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20150816-mar-biztos-hogy-lezuhant-a-delelott-eltunt-utasszallito.htmlAhogy arról a Life.hu korábban már beszámolt, a légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodott.NewsCamilla hercegné, a táncparkett ördögehttp://www.life.hu/news/20150816-camilla-hercegne-a-victory-of-japan-day-alkalmabol-veteranokkal-tancolt.htmlCamilla a tengerészet 94 éves veteránjával uralta a parkettet a VJ Day hetvenedik évfordulójának nemzeti ünnepségein.NewsAFPViczián Csilla lett a Balaton legszebb lányahttp://www.life.hu/news/20150816-viczian-csilla-lett-a-miss-balaton-szepe.htmlLátványos show keretében megválasztották a Miss Balaton by Cosmopolitan királynőjét. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn. A szakmai zsűri tagjai Mádai Vivien, Király Linda, a Barátok közt két sztárja, Varga Izabella és Nyári Diána, valamint Dammak Jázmin, Hárai Balázs vízilabdázó és Mártha Imre voltak. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.