A One Direction nyolc díjat gyűjtött a Teen Choice Awards gálán

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
One Direction Teen Choice Awards díjátadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A One Direction brit-ír fiúbanda nyolc díjat gyűjtött a tinédzserek közönségdíjának átadógáláján vasárnap a Los Angeles-i Galen Centerben.

A Teen Choice Awards közönségdíjait 86 kategóriában - köztük filmes, televíziós, zenei, divat- és internetmezőnyben - ítélik oda évente. Az idei tévés és filmes választékból az Empire-tévésorozat és a Halálos iramban 7. című autós gyorsulási versenyes akciófilm emelkedett ki győztesként.

Pár napja egy fellépésen Forrás: AFP/Stephen Lovekin

A könnyűzene világából egy korábbi gyakori díjazott, Britney Spears előtt is tisztelgett a kétórás szórakoztató gálaest. A sztár stílusikonként vehetett át egyet a szörfdeszkát ábrázoló díjak közül.
A One Direction a nyolc új trófeával 23-ra növelte eddigi kamaszközönség-díjainak számát. A banda videoüzenetben köszöntötte rajongóit, mert éppen turnézik.

A filmsztárok közül Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Channing Tatum is díjazott lett. A zenei mezőnyben pedig Ed Sheeran, Ariana Grande és Taylor Swift is nyert egy-egy trófeát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.