mulatós zene megszakítás koncert tüntetés millió követelés Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Fásy Ádám, add meg a pénzemet!" – harsogott egy hangosbeszélőből a felszólítás, megszakítva ezzel a mulatós zenész éppen zajló produkcióját.

Régi viszálynak és elszabadult indulatoknak lehettek tanúi azok, akik Fásy Ádám hétvégi koncertjére ellátogattak. Ugyanis ötmillió forintot akart Fásy Adámon behajtani Joskó – a Zeneexpressz egykori rendszeres szereplője – végső elkeseredésében pedig drasztikus lépésre szánta el magát - írja a Bors.

Forrás: MTI

„Fásy Ádám, add meg a pénzemet!" – harsogott a helyszín bejárata felől Joskó hangja egy autóra szerelt megafonból. Az énekes elmesélte, mi késztette erre a lépésre.

„Én csináltam az Andrássy úti irodáját, volt már legalább öt éve, de elfelejtett kifizetni. Ötmillió-egyszázezer forintért újítottuk fel az irodát, hónapokon át dolgoztunk. Négy éve szeptemberben elmentem hozzá, és rögzítettem a beszélgetésünket. Ádám elismerte, hogy tartozik, de visszájára fordította a dolgot. Azt mondta, többe került az, hogy nála szerepeltem, mint amennyiért felújítottam az irodáját. Örüljek, mondta, hogy a műsorában voltam, és ingyen szerepelhettem, mert ő több embertől pénzt kér el" – panaszolta Joskó, aki állítja, rendőrségtől kért engedélyt a demonstrációra.

„Ennyi év után most lett elegem. Az ügyvédemmel már felszólítottuk, hogy fizessen, de nem teszi. Igyekszem a törvények szerint eljárni, ezért találtam ki ezt az akciót, előtte neki is megírtam, hogy ez lesz. Jövő héten pedig megyek a rendőrségre, és feljelentem" – tette hozzá Joskó, akit azonban megelőzött Fásy.

„Jogi lépéseket tettem" – közölte Fásy, többet azonban nem akart mondani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.