Hosszú Katinka megállíthatatlan: Ismét tarolt

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú -
győzelem ezüstérem bronz Iron Lady Franciaország úszó Hosszú Katinka érem aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A franciaországi világkupáról éremcsokorral érkezik majd haza az úszófenomén.

Az Iron Lady elindult Magyarországra, hogy a világbajnokság és világkupa után megpihenjen. Katinka közösség oldalán büszkén mutatta meg éremgyűjteményét.

Forrás: Facebook/Katinka Hosszú

„Irány Budapest! Remek volt a verseny Franciaországban, itt is 4 arannyal, 1 ezüsttel és 2 bronzzal zártam. Így az első két Világkupa állomás összesített pontversenyét is sikerült megnyernem. A versenysorozat Hongkongban fog folytatódni szeptember végén" – írta a kép mellé Katinka.

Döbbenetes fotókon a vihar utáni Budapesthttp://www.life.hu/news/20150817-dobbenetes-fotokon-a-vihar-utani-budapest-elhagyott-eltort-esernyok.htmlOrszágszerte számos helyen okozott károkat a vasárnap érkezett vihar. Több helyen, köztük a fővárosban jelenleg is dolgoznak a tűzoltók. De a viharnak áldozatai is voltak. Mutajuk őket. NewsOrigo30 fok fölé a héten nem kúszik a hőmérő higanyszálahttp://www.life.hu/news/20150817-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-heten.htmlVégre itt a lehűlés - de vajon mi vár ránk a hosszú hétvégén? NewsThinkstockKiderült: Lezuhant az eltűnt indonéz utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20150816-mar-biztos-hogy-lezuhant-a-delelott-eltunt-utasszallito.htmlAhogy arról a Life.hu korábban már beszámolt, a légi irányítás elveszítette a kapcsolatot egy indonéz repülővel, amelyen 54 ember tartózkodott.NewsKutya, fogamzásgátló, mankó - Miket találtak a talált tárgyak osztályán a Szigeten?http://www.life.hu/news/20150816-ezeket-talaltak-iden-a-talalt-targyak-osztalyan-a-szigeten.htmlSok legendát lehet hallani, miket visznek a becsületes megtalálók a fesztiválokon az elveszett tárgyakkal foglalkozó standhoz. Utánajártunk, idén mi volt a legextrémebb holmi.NewsFotó: Zsigmond László/Life.huTragédiák sorozata az utakonhttp://www.life.hu/news/20150816-kozuti-balesetek-vonat-baleset-tortent-a-vasar-reggeli-orakban.htmlElég lehangolóan indult a vasárnap reggel. És nem csak a borongós, esős napkezdetre gondolunk. Talán az időjárás miatt megváltozott útviszonyokkal is összefüggésben, számos baleset történt országszerte a reggeli órákban.NewsThinkstockMeghalt a Meghökkentő mesék rendezője, Herbert Wisehttp://www.life.hu/news/20150815-meghalt-herbert-wise-a-meghokkento-mesek-rendezoje.htmlA televíziós 90 éves korában hunyt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.