ÉNB Zsófit kiírták a sorozatból - Véget ér a karrierje?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
búcsú Éjjel nappal Budapest sorozat tévé szereplő ÉNB Zsófi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők legnagyobb bánatára több év szereplés után otthagyja a népszerű sorozatot Zsófi, akit többen is a legdögösebb karakternek tartottak.

A lány két és fél éve szerepel a sorozatban, a készítők most viszont mégis úgy döntöttek, búcsút intenek neki. A sztori szerint bármikor újra visszatérhet, hiszen egyelőre csak Norvégiába utazott, ahol egy Kornél nevű fiú ígért neki jobb lehetőségeket, de erre kevés esély ígérkezik - írja a Blikk.

ÉNB Zsófi Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A németek által írt eredeti forgatókönyvben, a Berlin Tag & Nachtban is elbúcsúztak a készítők a karaktertől, és mivel a magyar reality hűen követi az eredeti formátumot, kevés az esély arra, hogy visszahozzák Zsófit. A lánynak nem lesz könnyű visszacsöppeni az átlagos munkák világába, hiszen állítólag a sorozat szereplői igen magas összegekért szerepeltek a tévéképernyőn, és az arcukat is bárhol felismerik. A lap megkereste Zsófit is, de nem kívánt nyilatkozni a történtekről, viszont az RTL Klub megerősítette a híreket.

"Valóban, a nézők már egy ideje nem láthatják Zsófit az Éjjel-nappal Budapestben. De azért jó nőkben nem szenvedünk hiányt, elég csak Alexára, Evelinre vagy Majára gondolni. Egy biztos, az Éjjel-nappal Budapestben továbbra is olyan szereplőket láthatnak a nézők, akiknek az életét érdemes figyelemmel követni nap mint nap" - nyilatkozta a Blikknek Világi Péter, a sorozat sajtófőnöke.

Jennifer Lopez valóra váltotta az egyik rajongója kéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20150817-jennifer-lopez-teljesitette-egy-rajongoja-extrem-kereset.htmlNéha a világsztárok is megmutatják, mennyire emberiek, és igenis fontosak számukra a rajongóik. Így tett most Jennifer Lopez is, aki nagy örömet szerzett egy fiatal fiúnak.TV + SztárokOrigoNem csak Jennifer Lawrence tud cukin elesni egy díjátadón: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150817-sarah-hyland-a-teen-choice-awardson-majdnem-elesett.htmlA bájos Sarah Hyland - aki nagyon csinos volt a tegnap esti díjátadón -botladozva ért fel a Teen Choice Awards színpadára. Hogy mi történt? TV + Sztárok--Testőrrel fesztiválozott Havasi Balázs - De mitől fél?http://www.life.hu/sztarok/20150817-testorrel-fesztivalozott-havasi-balazs-a-szigeten-haja-nem-volt-belove.htmlMég mindig meglepődünk, ha egy magyar művészt vagy celebet látunk személyi testőrrel a nyomában fesztiválozni. Havasi Balázs is csak így tudta nyugalmát biztosítani a Szigeten, pedig szinte senki sem ismerte fel.TV + SztárokOrigoFluor Tominak bugyit dobálnak a lányok a színpadra, telefonszámmalhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-fluor-tomi-erdekes-helyeken-bukkan-idegen-lanyok-telefonszamaira.htmlA Wellhello együttes frontembere imád fesztiválozni, és nem csak azért, mert ilyen helyeken a lányok a legrafináltabb módszerekkel akarják meghódítani a fiúk szívét.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTatár Csilla Ördög Nóra miatt mondott fel a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-tatar-csilla-tavozasaban-tobb-indok-is-kozrejatszott.htmlTavaly decemberben bombaként robbant a hír, hogy 12 év után a népszerű műsorvezetőnő otthagyja a TV2-t. A távozásban több körülmény is szerepet játszott.TV + Sztárok--"Paul Walker itt van velünk lélekben!"- Elhunyt kollégájára emlékezett Vin Dieselhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-vin-diesel-szinesz-paul-walker-elhunyt-kollegajara-es-baratjara-emlekezett-a-teen-choice-awards.htmlA Halálos iramban sztárja vette át a Teen Choice Awards elismerését, köszönőbeszédében pedig egykori színésztársára, a 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerről emlékezett meg.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.