Hiába, egy sztárriporter minden pénzt megér, állítja Hajdú Péter, aki az Összezárva Friderikusszal című műsor folytatásáért húszmilliót fizet.

Hosszas tárgyalást követően sikerült megállapodnia Hajdú Péternek és Friderikusz Sándornak. Utóbbi csúcsgázsit harcolt ki magának – írja a Bors

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Csúcsgázsit kért Fridi, amit meg is adnak neki. Húszmilliót kap, de nem a TV2-től, hanem a műsor producere, Hajdú Péter fizet neki ennyit a folytatásért. Szponzori pénzekből, hirdetésekből szedi össze ehhez a pénzt – tudta meg a lap egyik bennfentese. Hajdú Péter a következőképpen reagált:

„Aki le akarja szerződtetni a csapatába Cristiano Ronaldót vagy Dzsudzsák Balázst, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Szerintem Friderikusz Sándor a legjobb televíziós Magyarországon. Sikerült megegyeznünk, és olyan honoráriumot kap, ami neki jár. És igen, valóban nem fizettem még ennyit, de Friderikusz Sándor nem is egy 100 perces tehetségkutatót vezényel le, hanem 24 órán keresztül van összezárva egy interjúalannyal egy bekamerázott stúdióban" – magyarázta a producer.