Kiderült: ostoba emberrablók ölték meg az eltűnt fiatal német lányt

Forrás: Polizei Dresden -
emberrablás fiatal lány eltűnt emberek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németországban elrabolták és meggyilkolták egy gazdag vállalkozó 17 éves lányát, Annelit, és a két feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte az MTI. 

Az emberrablással, zsarolással és gyilkossággal gyanúsított 39 éves és 61 éves férfiak teljesen ügyetlenek voltak, valószínűleg ezért kellett meghalnia a lánynak.

A lányt múlt héten csütörtökön este rabolták el egy Drezda melletti faluból, a családi ház közeléből, ahol kutyát sétáltatott biciklivel. Az emberrablók még aznap este jelentkeztek telefonon a lány sikeres üzletember édesapjánál, 1,2 millió eurót (körülbelül 371 millió forint) követeltek tőle másnap déli határidővel. Az apa riasztotta a rendőrséget, de kész volt megfizetni a váltságdíjat.

Anneli, az elrabolt német lány Forrás: Polizei Dresden

A lány holttestét hétfő este találták meg az egyik gyanúsított Drezda közelében fekvő tanyáján. Annelit valószínűleg már pénteken meggyilkolták: elrablói még arra sem ügyeltek, hogy maszkot húzzanak, és feltehetően féltek attól, hogy áldozatuk később majd újra felismeri őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.