Puzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. 

"Bár sokan óva intettek attól, hogy kommentfal sáskákon és gyökereken élő prófétáinak válaszoljak, de hát kurva nehezen viselem az igazságtalanságot, meg azt, hogy mindenféle pénzéhes szarnak és korrupt gecinek elhordanak ezek a képmutató faszok.

I. A kereskedelmi televíziók műsorai rendszerint szarok, és ezek a csatornák kártékonyak. Tiszta sor. Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy létezett mondjuk egy Esti Showder, vagy hogy dolgozott kereskedelmi csatornánál Kepestől Hajóson át Balóig jó pár kiváló tévés. Az a vélemény tehát, hogy ami egy kereskedelmi tévé képernyőjén megjelenik, kivétel nélkül szar, olyan alávaló emberi butaságról árulkodik, amivel sajnos nem foglalkozhatok, mert nincs gyógypedagógusi szakképesítésem. Álljon itt még néhány zavarba ejtő tény számotokra, parasztok: nem minden politikus gazember, nem minden gazdag ember lop, és nem minden férfi él kisméretű fasszal.

Puzsér RóbertForrás: Viasat3

II. Ennek az elbaszott Szelfinek a színvonala – még ebben a formájában is – a kereskedelmi átlag százszorosa volt. Sajnos egyáltalán nem nőtt fel egy korai Showder Klubhoz vagy egy Magánszámhoz, de ha láttatok volna akár csak egyetlen részt is belőle, nem lennétek képesek a váladéktól fröcsögő, ostoba gyűlölködésre.

III. A pénz ügyében el kell ismernem, hogy igazatok van: eladtam magam, akár egy sarki prosti. Csak egyet nem értek: miért most teszitek ezt szóvá? Sokkal időszerűbb lett volna akkor, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szerepeltem, amikor a Szombat Esti Lázban táncoltam, amikor Vacsoracsatáztam, amikor a Mr és Mrs-ben vetélkedtem, amikor az Ezek megőrültekben a taknyomon csúsztam-másztam, amikor a Csillag Születik után az RTL Klubon státuszt és műsort kaptam, vagy amikor két évre rá leigazolt a TV2. Próbálok olyan etikusan és korrektül élni, ahogy azt tőletek olvasom, de hát mit tegyek, ha veletek ellentétben én egy esendő ember vagyok, akit elvakított a pénz és a hírnév. De most, a kínos magyarázkodás után ígérem, hogy jó útra térek, és a jövőben úgy élem az életem, ahogy azt tőletek láttam és tanultam. Ha egy nap kellően egyenes és tisztességes ember leszek, találok majd egy olyan Facebook-oldalt, ahol rendszeresen az internetbe üvölthetem a magam kiválóságát, és mocskolhatom azt, aki mindehhez ingyenes felület kínál."