Nem sok jót ígér a hétvégi időjárás

Forrás: Thinkstock -
idő hétvége időjárás esernyő felhőszakadás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrisebb előrejelzések szerint borús időre számíthatunk a hétvégén: felhőszakadás, záporok várhatóak.

Néhol napsütésre is lehet majd számítani a négynapos hosszú hétvégén, azonban túlnyomórészt borús idő várható. Az Origo információi szerint ma a Dunántúlon és az Északi-középhegység vidékén lehetnek hosszabb-rövidebb napos időszakok, ugyanakkor az Alföldön és a Dunántúl déli részén inkább erősen felhős, a déli területeken helyenként borult idő lesz jellemző, és főleg errefelé lehet további eső, zápor. Pénteken a legmagasabb nappali hőmérséklet a naposabb területeken 23 és 25 fok körül, míg a felhősebb részeken 19 és 22 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Szombaton sem lesz jobb a helyzet, sok lesz ugyanis a gomolyfelhő, de délelőtt már mindenhol lehet számítani hosszantartó napsütésre is. Délen és keleten elszórtan, másutt csak néhol lehet záporeső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul.

Vasárnap sem tér még vissza a nyár, sok lesz a gomolyfelhő. Bár napsütésre is van kilátás, helyenként még mindig lehet záporokra is számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.