Rendőrt hívtak Rékasi Károly zaklatójára - Más színészeknél is próbálkozott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Rékasi Károly zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károlyt a Facebookon zaklatta jó ideig egy Hajnalka nevű nő. Kiderült, hogy nem az otthon lábadozó színész az egyetlen, akit megtalált. 

Egy nő először morbid verseket írt Rékasinak a halálról, aztán pedig összefüggéstelen dolgokat írt a színész által közzétett bejegyzések alá. A színész a minap kiakadt, és elküldte a rajongót az oldalról.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A bejegyzéseiből árad a düh, a sértettség és a rosszindulat. Egy idő után már én is csúnyán válaszoltam neki, azt kértem, takarodjon az oldalamról, hátha abból végre ért. Igazán sajnálatra méltó nő, a leginkább egy orvos segíthetne neki. Ezúton is kérem a hozzátartozóit, hogy ha tudják, vigyék el orvoshoz! Zavart, káoszban élő elme" – mondta Rékasi a Borsnak. Miután a színész letiltotta az oldaláról, a nő eldicsekedett a Facebookon ezzel, majd Pikali Gerdának is üzent. „Szerelmes a Détárba… Ezek a színészek mind egyformák” – írta.

Az Operett színészéhez, Peller Károlyhoz egyszer a kerítésen akart bemászni ugyanez a nő. Peller néhány hónapja beperelte zaklatásért. Először őt is az interneten kezdte zaklatni, majd a munkahelyén többször megjelent, és azt állította, hogy ő a színész menyasszonya. Később éjszakánként a lakásán kezdte zaklatni. A napilap úgy tudja, legutóbb kedden járt Peller Károlynál a nő: be akart mászni a kertbe, de inkább becsengetett mégis.

"Este jött, a szomszédoknak is bemutatkozott, hogy ő a menyasszonyom, és számítsanak rá, hogy a jövőben töb­bet fogják látni errefelé. Azonnal hívtam a rendőrséget, akik ki is jöttek" – mondta a Borsnak Peller Károly.

300 ezerért vacsorázott a nászúton a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20150822-jennifer-aniston-es-justin-theroux-rengeteget-koltott-a-naszuton.htmlA francia Closer értesülései szerint Jennifer Aniston férje, Justin Theroux alaposan a zsebe mélyére nyúlt a nászút alatt. TV + SztárokAFPVillám csapott Fásy Ádám lányába, Zsülikébehttp://www.life.hu/sztarok/20150822-villam-csapott-fasy-adam-lanyaba-zsulikebe.htmlOtthonukban, a teraszon számítógépezett Fásy Zsüliett, mikor megérkezett a vihar, és belecsapott egy villám.TV + Sztárok--"Nekem is vannak hullámvölgyeim" - Exkluzív interjú Alexander Rybakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-alexander-rybakkal-budapesti-koncertje-elott-nyilatkozta-neki-is-vannak-hullamvolgyei.htmlTöbbek közt magánéletéről, a kétnyelvűségéről és a zenéhez való viszonyáról is nyilatkozott a Life.hu riporterének Alexander Rybak, aki Budapesten adott nemrég koncertet. TV + Sztárok--300 ezerért vacsorázott a nászúton a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20150822-jennifer-aniston-es-justin-theroux-rengeteget-koltott-a-naszuton.htmlA francia Closer értesülései szerint Jennifer Aniston férje, Justin Theroux alaposan a zsebe mélyére nyúlt a nászút alatt. TV + SztárokAFPPuzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoÁlomszép helyen pihen Dukai Regina http://www.life.hu/sztarok/20150820-alomszep-helyen-pihen-dukai-regina-zakintoszon-nyaral.htmlÁlomszép helyre utazott a modell-énekes, Dukai Regina. Görögország legszebb részét választotta a pihenése színhelyéül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.