15 ember meghalt, több tízezren maradtak fedél nélül a Goni tájfun miatt

Forrás: AFP/Jjlandingin -
Goni tájfun Fülöp-szigetek pusztítás tájfun
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási pusztítást végzett a Fülöp-szigeteken a Goni tájfun, mely eddig 15 halálos áldozatot követelt, 32 ezer embernek pedig el kellett hagynia az otthonát. 

A Goni névre keresztelt tájfunt kísérő heves esőzések következtében sárlavina zúdult le egy hegyi falura a Fülöp-szigetek északi részén,és több bányászt maga alá temetett - írja az Origo.

Forrás: AFP/Jjlandingin

Eddig tizenöt halálos áldozatot követelt a Goni tájfun a Fülöp-szigeteken, további tizenkét embert pedig még keresnek. Egyre kevesebb azonban az esély rá, hogy további túlélőket találnak - jelentették a hatóságok vasárnap. A legalább ezer lakóépületet romba döntő tájfun miatt több mint 32 ezer ember kényszerült arra, hogy elhagyja otthonát. A tajfun most Japán felé tart.

Megtámadták Misha Collinst, az Odaát sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150824-misha-collinst-az-odaat-sztarjat-megtamadtak-es-kiraboltak-ismeretlenek.htmlHárom ismeretlen férfi támadta meg az Odaát sztárját Minneapolisban. Misha Collins a sorozat közönségtalálkozójára, a MinnConnra érkezett a városba. News--Újra kellett éleszteni egy gyereket az országútonhttp://www.life.hu/news/20150821-az-orszaguton-nagyrabe-es-bakonszeg-kozott-kellett-ujraeleszteni-egy-gyereket.htmlFelborult egy autó Nagyrábé és Bakonszeg között péntek délután, egy tízéves gyereket újraélesztettek a mentők a helyszínen - közölte az MTI.NewsThinkstockVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt a gyorsétterembőlhttp://www.life.hu/news/20150809-norvegiaban-kidobtak-a-vak-not-az-etterembol-mert-vakvezeto-kutyajaval-ment-be.htmlVakvezető kutyája miatt dobták ki a látássérült nőt és gyermekét egy gyorsétteremből Norvégiában. News--Szívszorító! Nem engedték fel az idős nénit a buszra virágaivalhttp://www.life.hu/news/20150809-otvoskonyiban-a-helykozi-jaratra-nem-engedtek-fel-az-idos-nenit-mert-viragokat-vitt-a-kezeben.htmlKönnyek között mesélte az idős hölgy, hogy a fiatal buszsofőr nem engedte fel a helyközi járatra, ajándékba vitt kerti virágaival. NewsThinkstockKajakos balesetet szenvedett Annie Lennox lánya - A barátja eltűnt a vízbenhttp://www.life.hu/news/20150809-annie-lennox-brit-enekesno-lanya-tali-lennox-es-baratja-ian-jones-kajakos-balesetet-szenvedtek.htmlA Hudson folyón kajakozott a híres brit énekenő, Annie Lennox lánya, a 22 éves Tali Lennox és 32 éves barátja, Ian Jones, amikor a jármű felborult. A lányt kimentették, a fiú azonban eltűnt a vízben. Jelenleg is nagy erőkkel keresik. News--Úgy bepiált a repülő személyzete, hogy nem szállhatott fel a géphttp://www.life.hu/news/20150809-a-norvegiabol-indulo-repulo-szemelyzete-reszeg-volt-igy-nem-szallhatott-fel-a-gep.htmlAz Air Baltic légitársaság járatán a személyzet valamennyi tagja piásan vette fel a műszakot, de mivel indulás előtt egy meglepetésszerű alkoholtesztnek vetették őket alá, kiderült a turpisság. A gépet így nem engedték felszállni. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.