Megtámadták Misha Collinst, az Odaát sztárját

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images/GSI Media Inc./Cyvr -
Misha Collins sorozatsztár támadás rablás Odaát (sorozat) rablótámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három ismeretlen férfi támadta meg az Odaát sztárját Minneapolisban. Misha Collins a  sorozat közönségtalálkozójára, a MinnConnra érkezett a városba. 

Rablótámadás áldozata lett az Odaát című sorozat sztárja, Misha Collins. A színész egy vendéglőből távozott éppen, amikor három ismeretlen férfi megtámadta. Azonnal ütlegelni kezdték és minden értéktárgyát elvették.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images/GSI Media Inc./Cyvr

Misha Collinsnak annyira megsérült a bőre az egyik ütéstől, hogy össze kellett varrni. Ennek ellenére másnap már részt vett a Minneapolis Hyatt szállodában rendezett fotózáson, melyet a sorozat sztárjainak szerveztek.

"Nekem is vannak hullámvölgyeim" - Exkluzív interjú Alexander Rybakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-alexander-rybakkal-budapesti-koncertje-elott-nyilatkozta-neki-is-vannak-hullamvolgyei.htmlTöbbek közt magánéletéről, a kétnyelvűségéről és a zenéhez való viszonyáról is nyilatkozott a Life.hu riporterének Alexander Rybak, aki Budapesten adott nemrég koncertet. TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: "Berki a mamákra bukik"http://www.life.hu/sztarok/20150811-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-berki-krisztian-cserpes-laura-gaspar-gyozo-ganxta-zoli-andy-vajna.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA magyarok fele nem tud szelfizés nélkül élnihttp://www.life.hu/sztarok/20150811-a-magyarok-fele-szelfizik-egy-friss-kutatas-szerint.htmlAkár csak átmeneti divathóbort, akár felesleges magamutogatás, tény: a magyarok csaknem fele imádja az önfotókat, és rendszeresen készít is magáról.TV + SztárokThinkstockPuzsér Róbert bevédte Kucserát: "Ebben az országban mindenki tol valamit"http://www.life.hu/sztarok/20150806-puzser-robert-facebookon-vedte-be-kucsera-gabort-a-kokainbotranyat-kovetoen.htmlKözösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést Puzsér Róbert, amelyben a kokainbotrányba keveredett kajakos, Kucsera Gábor védelmére kelt. TV + SztárokOrigoMicsoda fényűzés! Cristiano Ronaldo egy szigetet vett nászajándékba barátjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150804-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-kiraly-linda-gesztesi-karoly-hajas-laszlo-gaspar-gyozo.htmlA sztárfocista különleges nászajándékkal lepte barátját: egy görög szigetet vett neki. TV + SztárokAFPKoós János nem látogatja legjobb barátja, Bajor Imre sírjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150806-koos-janos-tancdalenekes-mar-nem-apolja-a-kapcsolatot-baratja-bajor-imre-felesegevel.htmlAnnak ellenére, hogy a legjobb barátok voltak Bajor Imrével, a táncdalénekes Koós János a temetés óta egyszer sem látogatott el a nagy nevettető sírjához. Szerinte ugyanis Bajor Imre a nap minden percében vele van.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.