Hoppá! Új műsort kapott Sebestyén Balázs

game show RTL műsor RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.

Ősszel indul az RTL Klub Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedője, amelyben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban ezúttal három-három közismert személy és egy-egy néző verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza. Sebestyén Balázs - aki egyébként is rutinosan mozog a vetélkedők világában - örömmel vág neki a szombatonként jelentkező csapatjáték műsorvezetésének.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A Gyertek át szombat este! nem egy komoly kvízműsor, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott társasjáték, ahol a közismert embereket is próbára tehetem. Humorban nem lesz hiány és biztos vagyok benne, hogy ennek a műsornak köszönhetően - aki esetleg még nem tette - átjön, pontosabban átkapcsol hozzánk, szombat este, az RTL Klubra" - mondta a műsorvezető. Az eredetileg az NBCUniversal tulajdonában lévő formátum hazai premierje kapcsán Yvonne Pilkington, az NBC alelnöke is örömét fejezte ki. "Nagyon örülünk, hogy a formátum sikere töretlen. Ez a legszélesebb körben terjedő formátumunk világszerte. Örülünk, hogy a magyar médiapiac felé is nyithatunk, annak pedig különösen, hogy most már az RTL Klubot is az egyre növekvő partnereink között tarthatjuk számon, a show-nak köszönhetően".

Az Amerikában több díjjal is jutalmazott formátum magyar változatát szeptember 12-től szombatonként láthatják majd az RTL Klub nézői.

Pandaikrek születtek a washingtoni állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150824-pandaikrek-szulettek-a-washingtoni-allatkertben.htmlIkrei születtek a Mei Xiang nevű óriáspandának a washingtoni Nemzeti Állatkertben.News--Fojtogatás és nemi erőszak: Fejsérülés miatt lett sorozatgyilkos a férfi http://www.life.hu/news/20150824-egy-biciklis-baleset-miatt-valt-sorozatgyilkossa-a-ferfi.htmlBobby Joe Long személyiségét gyökeresen megváltoztatta egy váratlanul jött biciklibaleset.NewsOrigoMegtámadták Misha Collinst, az Odaát sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150824-misha-collinst-az-odaat-sztarjat-megtamadtak-es-kiraboltak-ismeretlenek.htmlHárom ismeretlen férfi támadta meg az Odaát sztárját Minneapolisban. Misha Collins a sorozat közönségtalálkozójára, a MinnConnra érkezett a városba. News--Forma-1: Brutális baleset történt a Belga Nagydíj helyszínén - Csigolyatörést szenvedett a pilótahttp://www.life.hu/news/20150823-forma-1-brutalis-baleset-tortent-a-belga-nagydij-helyszinen.htmlSpában, a GP2-es futamon Daniel de Jong és Pierre Gasly ütközött tegnap. Előbbi hatalmas sebességgel csapódott bele a gumifalba.News--Balcsiról jössz? Máris alakul a dugó az M7-es autópályánhttp://www.life.hu/news/20150823-balcsirol-jossz-maris-alakul-a-dugo-az-m7-autopalyan.htmlA négynapos hosszú hétvégét követően már most, vasárnap kora délután lépésben haladnak az autók az M7-es autópálya Balatonvilágos és Siófok közötti felhajtójánál. Elindult ugyanis a tömeg a Balatonról. NewsThinkstockÚjra megnyitották a Mount Everestet a hegymászók előtthttp://www.life.hu/news/20150824-a-mount-everest-ujra-megmaszhato-az-aprilisi-foldrenges-utan.htmlNégy hónappal a számos halálos áldozatot követelő nepáli földrengés után újra megnyitották a hegymászók előtt a Mount Everestet, a világ legmagasabb hegycsúcsát.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.