Freelusion Dance Company tehetségkutató America's Got Talent Heidi Klum tánccsoport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar alapítású Freelusion Dance Company szó szerint lenyűgözte a zsűri tagjait, köztük a világhírű modellt is az America's Got Talent válogatóján. Borítékolható a siker?

Az NBC-n látható műsor augusztus 25-i adásában állva tapsolt a közönség a Papp Tímea koreográfus által vezetett Freelusion Dance Company csapatának. Heidi Klum a látottak után rögtön írt is egy Twitter bejegyzést a csoportról, ahol az egekbe magasztalta őket.

"Elképesztő előadás a Freelusiontől! Egy lenyűgöző táncot emeltek egy sokkal magasabb művészi szintre" - írta Klum, amit a koreográfus, Pap Timi örömmel fogadott, és meg is osztott a saját oldalán.

A Freelusion csapata Forrás: Freelusion / Facebook

A csapat továbbjutott a harmadik körön is, és nagy eséllyel akár meg is nyerhetik a tehetségkutatót. Itt megnézheted a lenyűgöző produkciót, amitől biztos, hogy tátva marad majd a szád.

Nem ők az egyetlenek

Az Attraction táncegyüttes Szűcs Zoltán vezetésével még 2013-ban nyerte meg a Britain's Got Talent tehetségkutatót Angliában. Mi a mai napig imádjuk minden egyes előadásukat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.