Mosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonában

szexuális játékszer kutatás melegpornó lövöldözés rendőrség öngyilkosság számítógép furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a 41 éves Bryce Williams élő adásban lőtte le két egykori kollégáját, a 24 éves riportert, Alison Parkert és a 27 éves operatőrt, Adam Wardot. A férfi, aki fel is vette tettét, nem sokkal később öngyilkos lett, és a kórházban belehalt sérüléseibe.

Forrás: MTI/AP/WDBJ/-------------------

A rendőrség tegnap délután átkutatta Bryce Williams lakását, ahol mosatlan szexuális játékszereket, melegpornót és macska ürüléket is találtak - írja a Mirror. A harmadik emeleti lakásban egy számítógép is volt, ahol órákig dolgozott egy elborult kiáltványon a gyilkosság előtt. A hűtő tele volt a saját képeivel, amint éppen televíziós riporterként tevékenykedik.

A férfiről a szomszédjai nem voltak jó véleménnyel, és sokszor furcsának találták a viselkedését: „Durva és arrogáns volt. A legtöbb szomszéd azt szerette volna, ha elmegy innen. Már többen panaszkodtak is rá a főbérlőnél" - nyilatkozták.

Tragédia! Öngyilkos lett egy 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150827-egy-12-eves-kislany-ongyilkos-lett-mert-nem-birta-feldolgozni-mellrakban-elhunyt-edesanyja-halalat.htmlA nyomozás eddigi eredményei szerint a 12 éves Isabel Ann Richardson a pszichológusi segítség ellenére sem tudta feldolgozni édesanyja halálát, aki 4 évvel ezelőtt hunyt el mellrákban.NewsThinkstockEgyházi iskolában szexelt 17 éves diákjával a tanárnőhttp://www.life.hu/news/20150827-egyhazi-iskolaban-szexelt-17-eves-diakjaval-a-tanarno.htmlA 17 éves fiú anyja bukkant rá a tanárnőtől kapott furcsa üzenetekre gyereke telefonjában. Kiderült, szexuális kapcsolat van köztük.NewsOrigoEltűnt két tizenéves gyerekhttp://www.life.hu/news/20150827-eltunt-egy-13-eves-fiu-es-egy-13-eves-lany-keresi-oket-a-rendorseg.htmlEgy 13 éves fiút és egy 13 éves lányt keres a Tatabányai és a Keszthelyi Rendőrkapitányság.News--Gyászol a sportvilág! Elhunyt a világhírű hokijátékoshttp://www.life.hu/news/20150827-ron-chico-maki-vilaghiru-kanadai-hokijatekos-76-eves-koraban-elhunyt.html76 éves korában elhunyt Ron ’Chico’ Maki, a Chicago Blackhawks egykori legendás jobbszélsője.NewsThinkstockRobbanás történt a gyömrői úti gyógyszergyárbanhttp://www.life.hu/news/20150827-robbanas-tortent-a-gyomroi-uti-richter-gyogyszergyarban.htmlRobbanás történt Budapesten Kőbányán a Gyömrői úton lévő Richter Gyógyszergyárban – tudta meg az Origo.News--Tizenkétszeres életfogytig – Elítélték a batmanes gyilkost!http://www.life.hu/news/20150827-eliteltek-james-holmes-gyilkost-aki-a-batman-alatt-nyitott-tuzet-a-mozizokra.htmlTizenkétszeres életfogytig tartó és további 3318 évi börtönbüntetésre ítélte az illetékes bíró szerdán James Holmest, aki három éve a Colorado állambeli Aurora egyik mozijában agyonlőtt 12 embert, további 70-et pedig megsebesített.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.