Az egész Shetland-szigetek összefogott egy magyar nőért

Forrás: Facebook/Help Anett and Gergely -
magyar baleset Shetland Skócia házaspár biztosítás kórház sziget Németország kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig másfél millió forintnak megfelelő összeget gyűjtöttek össze a skót sziget lakói az ott dolgozó Gyenge Anettnek és párjának. A nő Németországban szenvedett súlyos balesetet.

Az interneten kezdtek gyűjtésbe a skót Shetland-szigetek lakói annak a magyar nőnek, aki július közepén szenvedett súlyos balesetet Magyarországra tartva Németországban - írja az Origo.

Forrás: Facebook/Help Anett and Gergely

Gyenge Anett és párja várost nézni álltak meg Stuttgartban, ahol a 33 éves nő megcsúszott a macskaköveken, és beverte a fejét. Helikopterrel szállították kórházba, koponyájának egy részét eltávolították és implantátummal pótolták.

Anettet két héttel ezelőtt ébresztették fel a mesterséges kümából, párja, Gergely szerint jelenleg a járással és a beszéddel próbálkozik, ám még további két hónapig kórházban kell maradnia. Utasbiztosításuk nem volt, a család már minden tartalékát felélte.

Anettért és Gergelyért, akik 2013 óta a Shetland-szigeteken éltek és dolgoznak, a Facebookon fogtak össze a helyiek, hogy a házaspár finanszírozni tudja a kórházi költségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.