Tragédia! Elhunyt egy versenyző a budapesti Ironman után

Forrás: Thinkstock -
halál tragédia Ironman versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a budapesti Ironman 70.3 verseny egyik résztvevője az eseményt követően. 

A szervezők szerdai közleménye szerint a versenyző szombaton, úszás közben lett rosszul. Az azonnali helyszíni orvosi ellátás során állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították, az orvosok azonban már nem tudták megmenteni.

Forrás: Thinkstock

"Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak és a hozzátartozóknak szerettük elvesztése miatt, egyben igyekszünk számukra minden lehetséges támogatást megadni." - áll a közleményben. A szervezők jelzik, a hozzátartozók kifejezett kérésére nem közölnek további részleteket az esetről.

Megtörte a három hónapos csendet Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/news/20150827-megtorte-a-harom-honapos-csendet-schumacher-menedzsere.htmlA 2013. december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megtörte a három hónapja tartó csendet.News--Az idei nyári forróság rekordokat döntötthttp://www.life.hu/news/20150827-1880-ota-nem-volt-olyan-meleg-mint-iden-nyaron.htmlAz idei július az elmúlt 135 év legmelegebb hónapja volt a Földön, és csaknem bizonyos, hogy a forróság szempontjából 2015 megdönti majd a tavaly felállított rekordot - közölte csütörtökön az időjárás adatait 1880 óta megfigyelő Nemzeti Óceán- és Légköri Hivatal (NOAA).News--Hihetetlen kihívás! Egy csapat körbebiciklizi Magyarországothttp://www.life.hu/news/20150826-hihetetlen-kihivas-egy-csapat-korbebiciklizi-magyarorszagot-jotekonysagi-cellal.htmlKülönleges kihívásra készül egy csapat bringás, akik drogprevenciós céllal indulnak útnak, hogy két keréken meghódítsák az országot.News--Elképesztő hasonlóság: Péter Szabó Szilvia úgy néz ki, mint Nádai Anikóhttp://www.life.hu/news/20150826-peter-szabo-szilvia-ugy-nez-ki-mint-nadai-aniko.htmlA NOX egykori énekesnője egyre szexibb képeket oszt meg Facebook oldalán. Ezen kívül még valami feltűnt Szilvi legutóbbi fotójával kapcsolatban. News--Sokkoló illusztrációk a 21. század emberéről - Tényleg ilyen lenne az életünk?http://www.life.hu/news/20150826-elkepeszto-illusztraciok-lattak-napvilagot-korunk-embererol.htmlElgondolkodtató képek kerültek napvilágra a modern világról, amit egy londoni illusztrátor, Steve Cutts készített.NewsOrigoÚjabb időkapszula került elő, benne egy 120 éves whiskyvelhttp://www.life.hu/news/20150826-120-eves-whiskyt-es-mellette-egy-ujsagot-talaltak-egy-idokapszulaban-egy-hid-felujitasa-kozben.htmlA fémdobozba rejtett ital mellett egy 1800-as évekbeli újságot is találtak Skóciában egy híd felújítási munkálatai közben.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.