Ada mellei hatalmasra nőttek egy pohár bortól? Meggyőző fotó!

mell Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihasználja a nyár utolsó napjait Ada; az RTL Klub sztárjának Instagram oldala szerint vízparton tölti a forró hétvégét. És borozik.

"Utolsó strandolás" - írta képe fölé Ada, mi azonban nem tudunk elvonatkoztatni csodás melleiről:

Forrás: Instagram/pinter_adrienn_ada_official

A műsorvezető később két pohár bort is kiposztolt, mi pedig azóta is keressük az összefüggést a két kép között. Hmmm...

Forrás: Instagram/pinter_adrienn_ada_official
Melleivel csábít zúzásra Tóth Gabi: Fótó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-toth-gabi-a-melleivel-csabitja-zuzasra-a-rajongoit-a-facebook-oldalan.htmlTóth Gabi nem akármilyen képpel figyelmezteti követőit ma esti koncertjére.TV + SztárokOrigoLuxus, luxus, luxus: Tel Avivba utazott Vajna Tímea - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-tel-avivba-utazott-vajna-timea-andy-vajna-neje-es-becsekkolt-a-repterrol.htmlNem pusztán a poggyászfeladáskor, hanem azután is becsekkolt Vajna Tímea, méghozzá a reptéri váróból. Pár napja Facebook oldalán tette közzé, hogy bizony elutazik, és nem is akárhova.TV + Sztárok--"Totál kikészültem" - Szörnyű kínokat élt át Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20150829-gaspar-laci-szornyu-kinokat-elt-at-egy-maszkvetelen-keszult-ki-teljesen.htmlGáspár Laci teljesen kikészült egy maszkvételen, amikor a szakemberek egy két órán át tartó procedúra keretében mintát vettek az arcáról. Eleinte jól bírta a megpróbáltatásokat, ám amikor a szilikon rákerült a szemére és a fülére, elege lett...TV + Sztárok--Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20150828-hetek-ota-zaklatjak-volgyesi-gabit.htmlSokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. TV + Sztárok--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Liptai Claudia: Ádám nagyon jó tanár, nem omlik össze attól, hogy engem szerethttp://www.life.hu/sztarok/20150828-liptai-claudia-szerelme-pataki-adam-nagyon-jo-tanar-es-kemeny-nem-omlik-attol-ossze-hogy-engem.htmlŐsszel ismét a TV2 képernyőjén két műsorban is tündököl majd Liptai Claudia, aki a tévézés mellett polgári foglalkozást is tanul: a cukrászatot. Titkon pedig egy cukrászműsorról álmodik, akár új párjával.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.