Így még senki sem élvezte a pancsolást - Tündéri videó!

pancsolás kutya videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár erről a golden retrieverről is írhatták volna a Pancsoló kislány című számot, annyira élvezi a lavornyi vizet.

Teljesen átszellemülve imitál úszás-félét egyhelyben ülve a kiskutya, akit a gazdái megleptek egy lavor vízzel. Ennyire talán még senki sem élvezte a pacsálást.

Többszörös erőszakoló férfi vezet egy hostelthttp://www.life.hu/news/20150831-tobbszoros-eroszakolo-ferfi-vezet-egy-hostelt.htmlBed&breakfast helyet üzemeltetett egy skót férfi, akiről senki sem tudta, milyen múltja van.NewsThinkstockBudapesten szelfizett a Da-Vinci kód szerzője, Dan Brownhttp://www.life.hu/news/20150831-a-da-vinci-kod-iroja-budapesten-fotozkodott-az-operahaz-kapujaban.htmlA világhírű amerikai regényíró Budapest egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága, az Operaház elől csekkolt be a hétvégén. News--Négy emeletet zuhant Szacsvay László feleségehttp://www.life.hu/news/20150830-szacsvay-laszlo-szinesz-felesege-negy-emeletet-zuhant.htmlEgyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant az ablakon a színész felesége.NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme, az internet legjobban öltözött macskája: fotók! http://www.life.hu/news/20150829-ez-a-cica-aztan-szereti-ha-oltoztetik-fotok.htmlBeöltözött cirmos cica tartja lázban az internetet (és még élvezi is).NewsOrigoDurva! Szándékosan rúgta fejbe ellenfelét a női focista: Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20150829-szandekosan-rugta-fejbe-ellenfelet-a-noi-focista-sokkolo-video.htmlDöbbenetes dolog történt a brazíliai Acre állam női futsalbajnokságának minapi fordulójában.NewsOrigoHőségriadó! Mostantól négy napig 34-35 fok leszhttp://www.life.hu/news/20150829-hosegriado-szombattol-keddig-mostantol-negy-napig-34-35-fok-lesz.htmlÉletbe lépett a másodfokú hőségriasztás, amely kedd éjfélig tart.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.