Nicole Scherzinger és Neil Patrick Harris szelfije felrobbantotta az internetet

Forrás: Facebook/Neil Patrick Harris -
fotó Neil Patrick Harris szelfi Nicole Scherzinger villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár megmutatta, hogy együtt is nagyon jól néznek ki. Sőt, Nicole még melleket is villantott a nagyközönségnek.

Hollywood két nagyágyúja egy közös műsor felvétele előtt lőtte a fotót, amelyen Lewis Hamilton gyönyörű exbarátnője igencsak merész ruhában pózol.

Neil Patrick Harris és a gyönyörű Nicole Scherzinger Forrás: Facebook/Neil Patrick Harris

A sztár nemrég még egy smink nélküli fotóval örvendeztette meg a rajongóit, de így talpig kicicomázva is meseszép.

Halálba zuhant a 21 éves színész, aki történelmet írt alakításávalhttp://www.life.hu/news/20150831-kyle-jean-baptiste-szinesz-21-evesen-halt-meg-a-nyomorultakban-tortenelmi-alakitasa-volt.htmlKyle Jean-Baptiste tragikus körülmények között vesztette életét nem sokkal azután, hogy a címlapokon szerepelt, amiért kétszeresen is történelmet írt a színházi világban.News--Gyászhír! Elhunyt az Ébredések írójahttp://www.life.hu/news/20150830-elhunyt-oliver-sacks-neves-brit-neurologus-iro-aki-orvosi-esettorteneteivel-valt-vilaghiruve.htmlOliver Sacks februárban jelentette be, hogy gyógyíthatatlan, daganatos betegségben szenved.News--Gitártörő Hörcher szétvert egy hangszert egy menedzser hátánhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-gitartoro-horcher-laszlo-szetvert-egy-hangszert-egy-menedzser-hatan.htmlGitártörő Hörcher László hangszer zúzási szenvedélye nem hagyott alább. Ezúttal egy menedzser hátán tört darabokra egy gitárt.TV + SztárokOrigoLindsay Lohan megfosztotta erotikus táncától az internet népéthttp://www.life.hu/sztarok/20150830-lindsay-lohan-torolte-erotikus-tancat-az-internetrol.htmlGyorsan kapcsolt a világsztár: szombaton feltöltött a netre egy 9 másodperces, igen erotikusnak szánt videót, nemsokára azonban törölte is a jelentetet. Persze a világhálón mindennek nyoma marad...TV + Sztárok--Elképesztő fotót posztolt magáról Gáspár Evelin: Teljesen odavagyunk!http://www.life.hu/sztarok/20150829-gaspar-evelin-semmilyen-luxuscuccot-nem-mutatott-legujabb-fotojan.htmlValami baj lehet Gáspár Evelinnel - gondolhatnák rosszakarói. De hogy mégis mi a gond a sztárcsemete legújabb fényképével? Már mondjuk is.TV + SztárokOrigoKiderült, hogy mivel (és kivel) tölti az éjszakáit Cserpes Laura: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150829-cserpes-laura-enekesno-tanulassal-tolti-az-ejszakait-instagram-oldala-szerint.htmlA szépséges énekesnő nyilvános Instagram oldalán árulta el, mivel tölti a szabadidejét, és kinek a társaságát élvezi közben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.